reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Pixie_Dixie jaki masz detektor tetna? Czasami podczytuje ciezaroweczki i widzialam, ze pisalas, ze juz dziala :) ktory juz masz tc?

To juz nie podczytuj tylko sie udzielaj [emoji847]!! Ja mam detektor miniland sweat beat. Dziś zaczynam 14 tc i choć na opakowaniu pisze ,ze od 16 tc detektor działa to od 2 tyg wyłapuje tetno. Mały fajny z aplikacja, mogę powiedzieć ze polecam chociaż dziewczyny polecały angelsound [emoji846]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
hej kochane .. wiec opowiem wam co sie wczoraj działo.. kuzynki maz zadzwonił do gazety ze kasa chorych nie chce zapłacic za leczenie Damiana.. gazeta wczoraj przyjechała do szpitala i chciała zrobić wywiad i zdjecia ..zadzwonili tez do kasy chorych z zapytaniem czy mozna opublikowac w gazecie ich odmowe.. zanim zaczelismy opowiadac o swojej histori wpadła ochrona szpitala i wyprowadzili reportera i fotografa..bylismy w szoku przybiegl rzecznik prasowy i szef oddziału onkologi ...rozpetał sie haos ... po wszystkim godzine dzwoni kasa chorych i pyta czy jest jeszcze reporter powiedzielismy ze tak.. powiadomił nas ze koszty pokryja za leczenie...bylismy w szoku. !!! jeszcze nie wiemy na jaki czas przyznali nam refundacje ale kochane jutro zaczynamy leczenie ... jestem troche niespokojna co to bedzie .. bo wszyscy zbieraja pieniazki dla nas .. i poki co nie wiem co na zbiorce mam napisac... ahh ... z jednej strony sie ciesze z drugiej boje sie ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super :)

hej kochane .. wiec opowiem wam co sie wczoraj działo.. kuzynki maz zadzwonił do gazety ze kasa chorych nie chce zapłacic za leczenie Damiana.. gazeta wczoraj przyjechała do szpitala i chciała zrobić wywiad i zdjecia ..zadzwonili tez do kasy chorych z zapytaniem czy mozna opublikowac w gazecie ich odmowe.. zanim zaczelismy opowiadac o swojej histori wpadła ochrona szpitala i wyprowadzili reportera i fotografa..bylismy w szoku przybiegl rzecznik prasowy i szef oddziału onkologi ...rozpetał sie haos ... po wszystkim godzine dzwoni kasa chorych i pyta czy jest jeszcze reporter powiedzielismy ze tak.. powiadomił nas ze koszty pokryja za leczenie...bylismy w szoku. !!! jeszcze nie wiemy na jaki czas przyznali nam refundacje ale kochane jutro zaczynamy leczenie ... jestem troche niespokojna co to bedzie .. bo wszyscy zbieraja pieniazki dla nas .. i poki co nie wiem co na zbiorce mam napisac... ahh ... z jednej strony sie ciesze z drugiej boje sie ...

Super.Najwazniejsze że leczenie zostanie podjęte reszta się nie przejmuj teraz najważniejsze jest zdrowie Damiana

To cudowna wiadomosc!! Ale sie ciesze, ze ruszacie z leczeniem. Teraz musi byc tylko lepiej! Tak bardzo trzymam za Was kciuki. @dami wyzdrowieje i uda sie Wam z dzidziusiem. Dowiedzcie sie na ile czasu przyznane jest leczenie i dopiero wtedy zdecydujcie co ze zbiorka. Pieniadze sie Wam tak czy siak przydadza. Jak @dami wyzdrowieje to zrobimy impreze :p

reklama
Do góry