reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Marg mam nadzieję, ze niedługo mąż zrozumie czego tak naprawdę pragniesz i podejmie jeszcze jedną próbę :*
Kobitki, u mnie to wszystko trwało ponad miesiąc, Wy też dacie radę, mam nadzieję, że szybciej i że obędzie się bez szpitala. Z każdym dniem będziecie się oswajać z sytuacją i będzie łatwiej :*
U mnie kolejna próba będzie od początku horrorem i nie obejdzie się bez panicznego strachu ale nie będę szczęśliwa, jeśli nie zostanę matką. Będę walczyć do upadłego.
Ciebie kochana to ja podziwiam odkąd czytam to forum... tyle w tobie ducha walki ze mogłabyś pół świata nim obdarować. A dodatkowo umiesz podnieść na duchu...i twarda z Ciebie babka nawet po porządnym kopniaku od życia wstajesz i walczysz :)

reklama
no bardzo szybko szło a od wczoraj sie troche wlecze.. rozmawialismy z lekarzami dali nam tydzien... nie wiem jakto ogarniemy.. nawet nie mam sie juz gdzie zapożyczyc ... dziekuje wam kchane o udostepnianie i rozsyłanie infirmacji :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tdzymajcie sie tam i powtarzaj Damiemu ze musi walczyc

Ciebie kochana to ja podziwiam odkąd czytam to forum... tyle w tobie ducha walki ze mogłabyś pół świata nim obdarować. A dodatkowo umiesz podnieść na duchu...i twarda z Ciebie babka nawet po porządnym kopniaku od życia wstajesz i walczysz :)
Może przez to, że mam twardy tyłek, tak często po min dostaję... Mam często ciężkie chwile, ale wiem, że jutro jest nowy dzień i może to on przyniesie szczęście, więc trzeba być gotowym, aby je przyjąć! Przesyłam Ci trochę siły i nadziei :) Najważniejsze, to nie trzymać dziada w sobie, tylko wyrzucać z siebie od razu. Choćby tutaj ;)

Moje przyrosty. Weryfikacja 7dpt,10dpt i 12dpt.
1511989647-61bebb18d2779fa1-aaaaaa.png

@Kurcia a kto.jutro robi zabiegi? Dr G? Pewno w sobote bedziesz miala transfer. Mozesz pogadac z doktorem o atosibanie czy Ci zaleca. Kosztuje to chyba 800 zl, lezycz pod kroplowka 3-4 godziny. On jest na skurcze macicy choc skoro to Twoj pierwszy transfer to nie wiem.czy bym się decydowala i zapytaj o AH bo on mi to poleca za kazdym razem
Kochana Ty mi zawsze z pomocą przyjdziesz i swoimi radami. Z tą heparyną mnie mega uspokoiłaś. :*
Chyba dr G. będzie robił bo w poniedziałek mi powiedział "widzimy się w czwartek na punkcji". Jeju. Już w sobotę? To to takie dwu i pół-dniowe robaczki będą?
Czyli o te wszystkie rzeczy w stylu IMSI/PICISi, AH itp mogę spytać już po punkcji?

reklama
Do góry