reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
o moich rozterkach wiecie w sumie najbardziej Wy... mama się o leczeniu ale nie potrafię przed nią się wyplakac.
Mąż jak to facet stara się jak może mnie zrozumieć i pomoc ale...tez nie chce i jego martwic. Tak naprawdę tylko na forum pisze co czuję i myślę bo tylko tutaj znajduje 100% zrozumienia .
Marg mam nadzieję, ze niedługo mąż zrozumie czego tak naprawdę pragniesz i podejmie jeszcze jedną próbę :*
Kobitki, u mnie to wszystko trwało ponad miesiąc, Wy też dacie radę, mam nadzieję, że szybciej i że obędzie się bez szpitala. Z każdym dniem będziecie się oswajać z sytuacją i będzie łatwiej :*
U mnie kolejna próba będzie od początku horrorem i nie obejdzie się bez panicznego strachu ale nie będę szczęśliwa, jeśli nie zostanę matką. Będę walczyć do upadłego.

reklama
Do góry