w ciąży 23 tydzień skrzat opanowuje brzuch dając kopniakiobecnie w ciąży czy już skrzat opanował dom?
reklama
u mnie mroziaki odmówiły współpracy niestety....ale swiezak dal radęmiałam podanego mrożaczka
Olusja1987
Fanka BB :)
Ja GorzówJa z rio de świebodzineiro Świebodzin
To super i powodzonka my mamy jeszcze 4 mrozaczkiu mnie mroziaki odmówiły współpracy niestety....ale swiezak dal radę
Olusja1987
No to prawie sąsiadki, choć nasze miasta się nie lubiąZielona Góra
super!!! ja niestety muszę podejść do procedury od poczatku. Mąż trochę kręci nosem, ale ja nie odpuszczę. Zawsze marzyłam o 5dzieci po drodze trochę sie zdrowie pochrzanilo i zmniejszyłam marzenie do 3To super i powodzonka my mamy jeszcze 4 mrozaczki
pisces
A zawsze wieczorem o 21Lekarz kazal mi robic zastrzyk z gonal f po poludniu, ktoras z Was robila te zastrzyki po poludniu? Rano mam brac enkorton.
Juz kiedys robilam zastrzyki z gonal f ale rano...
dżoasia
Marg mam nadzieję, ze niedługo mąż zrozumie czego tak naprawdę pragniesz i podejmie jeszcze jedną próbę :*o moich rozterkach wiecie w sumie najbardziej Wy... mama się o leczeniu ale nie potrafię przed nią się wyplakac.
Mąż jak to facet stara się jak może mnie zrozumieć i pomoc ale...tez nie chce i jego martwic. Tak naprawdę tylko na forum pisze co czuję i myślę bo tylko tutaj znajduje 100% zrozumienia .
Kobitki, u mnie to wszystko trwało ponad miesiąc, Wy też dacie radę, mam nadzieję, że szybciej i że obędzie się bez szpitala. Z każdym dniem będziecie się oswajać z sytuacją i będzie łatwiej :*
U mnie kolejna próba będzie od początku horrorem i nie obejdzie się bez panicznego strachu ale nie będę szczęśliwa, jeśli nie zostanę matką. Będę walczyć do upadłego.
reklama
Raspberry88
[emoji6] Prawie takNo to prawie sąsiadki, choć nasze miasta się nie lubią
Podziel się: