Raspberry88
Fanka BB :)
I ja też z Lubuskiego [emoji6]mniam!ale ochoty narobiłaś! W jakiej klinice sie leczylas/leczysz. Piszesz że jesteś z lubuskiego ja też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też z Lubuskiego [emoji6]mniam!ale ochoty narobiłaś! W jakiej klinice sie leczylas/leczysz. Piszesz że jesteś z lubuskiego ja też
Super kochana gratulacje niech Zylwia zdrowo rosnie :* :*Czesc mnie jeszcze na pewno pamięta
Daje znac ze urodzilam wczoraj po 22 przez cc. O 20 odeszly mi wody, a ze dziecko ulozone bylo tyleczkiem to cieli od razu.
Żywia jest zdrowa, ma 2880g i 51 cm. Nie mam zdjec niestety.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie... tam za zimno. Białe kawtany, pokoje bez klamek i na wiecznych haju od leków tak to widzę jak jutro się już nie wyjaśni.A mnie to już w ogóle prosto do kostnicy.
A z jakiego miasta?I ja też z Lubuskiego [emoji6]
Jeśli ja nie będę szczęśliwa, to on też nie, taki typ człowieka. Nie mogę narzekać, mam wsparcie, popiera moje decyzje, jeśli nawet nie rozumie o czym mówię. Szkoda, że Twój eM odpuścił, jest jakiś konkretny powód?Podziwiam Wasza determinację... i to jest dowód ze osiągniesz swój cel i będziesz wspaniała mama.
Gdyby mój mąż miał chociaż połowę tej determinacji...Tym bardziej że mamy 12 oocytow zamrożonych. On się już poddał
Myślałam że musicie od nowa kurczę może da radę się przekonać wytłumacz mu że mężczyzna inaczej do tego podchodzi niż kobieta nie wiem ....może znajdzie w sobie jeszcze trochę determinacjiPodziwiam Wasza determinację... i to jest dowód ze osiągniesz swój cel i będziesz wspaniała mama.
Gdyby mój mąż miał chociaż połowę tej determinacji...Tym bardziej że mamy 12 oocytow zamrożonych. On się już poddał
Hej!a miałaś jeden transfer czy wiecej w Vitro?Ja byłam w Vitrolive i nam też udało się za pierwszym razem, leczyłam się u dr.Budzińskiej ale jest tu jeszcze innych dziewczyn które też miały udany transfer w Vitrolive,może zmiana kliniki będzie dobrym rozwiązaniem.Przykro mi ze do końca się nie udało ale uda się.Powodzenia
Ja z rio de świebodzineiro ŚwiebodzinA z jakiego miasta?
Przy staraniach max to 1.5. Ale tsh napewno wzroslo przez stymulacjeDla kobiet w wieku rozrodczym norma TSH jest poniżej 2.5