reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc mnie jeszcze na pewno pamięta :)
Daje znac ze urodzilam wczoraj po 22 przez cc. O 20 odeszly mi wody, a ze dziecko ulozone bylo tyleczkiem to cieli od razu.
Żywia jest zdrowa, ma 2880g i 51 cm. Nie mam zdjec niestety.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super kochana gratulacje niech Zylwia zdrowo rosnie :* :*

Podziwiam Wasza determinację... i to jest dowód ze osiągniesz swój cel i będziesz wspaniała mama.
Gdyby mój mąż miał chociaż połowę tej determinacji...Tym bardziej że mamy 12 oocytow zamrożonych. On się już poddał :(
Jeśli ja nie będę szczęśliwa, to on też nie, taki typ człowieka. Nie mogę narzekać, mam wsparcie, popiera moje decyzje, jeśli nawet nie rozumie o czym mówię. Szkoda, że Twój eM odpuścił, jest jakiś konkretny powód?

Podziwiam Wasza determinację... i to jest dowód ze osiągniesz swój cel i będziesz wspaniała mama.
Gdyby mój mąż miał chociaż połowę tej determinacji...Tym bardziej że mamy 12 oocytow zamrożonych. On się już poddał :(
Myślałam że musicie od nowa kurczę może da radę się przekonać wytłumacz mu że mężczyzna inaczej do tego podchodzi niż kobieta nie wiem ....może znajdzie w sobie jeszcze trochę determinacji

Ja byłam w Vitrolive i nam też udało się za pierwszym razem, leczyłam się u dr.Budzińskiej ale jest tu jeszcze innych dziewczyn które też miały udany transfer w Vitrolive,może zmiana kliniki będzie dobrym rozwiązaniem.Przykro mi ze do końca się nie udało ale uda się.Powodzenia
Hej!a miałaś jeden transfer czy wiecej w Vitro?

reklama
Do góry