Suuuuper!!!!!!Dziewczyny moja beta na dziś 648...szok! Siedzę w aucie i wyje jak bóbr...chyba to do mnie nie dochodzi jeszcze ... niesamowicie szczęśliwa jestem !!!!!!!!!!
reklama
jasani
Fanka BB :)
Przyrost super, ale nie wiem czy na bliźniaki. Ja 1 betę miałam 914 a kolejna po dwóch dniach 2109. U Ciebie jest po 4 dniach 120 % czyli tyle ile powinno być przynajmniej przy jednym zarodku.Mam betkę. w czwartek 495 a dziś 2397 Znów spokojniejsza na chwile. Przyrost 120% więc chyba będą te bliźniaki
MoKa jest w trakcie długiego protokolu. Jest 18 dni za mną.o dobra myśl...
Tamiza a Moka miała trzecie podejscie? Wiesz coś?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oki. Dzieki Ci bardzo. To powiem Ci szczerze ze tak duzo drozej nie wychodzi. Moze niecaly 1000zl roznicy. Glownie wizyty i badania krwi.W koszt programu wchodza ci wizyty, oznaczenie hormonow, punkcja, zaplodnienie i jeden transfer. Jesli bedziesz miec kilka zarodkow z jednej procedury to za kolejny transfer juz placisz a za mrozenie osobno placisz
W Gyncentrum maja polityke podawania jednego zarodka?
dżoasia
Ja z kolei uważam, że jeśli oba zarodki produkuja betę proporcjonalnie to przyrost nie może być 240%, żeby były bliźniaki Jasani w którym dpt miałaś betę 914? Bo Anett jest na dość wczesnym etapie i miała 2dniowe zarodki (Jeśli Anett miała betę 500, to tak na "chłopski rozum" na każdy zarodek przypadało po 250, i jak każdy podwoił, to nie wyszła 2000 tylko 1000 - takie moje rozumowanie)Przyrost super, ale nie wiem czy na bliźniaki. Ja 1 betę miałam 914 a kolejna po dwóch dniach 2109. U Ciebie jest po 4 dniach 120 % czyli tyle ile powinno być przynajmniej przy jednym zarodku.
misis188
Ja nie pamietam które to jest twoje in vitro. Ja mialam za kazdym razem 2, dr mowil ze trzydniowe podaja zazwyczaj 2 a blastocysty jedne ale pogadaj z nim. Jesli chcesz dwa to moze sie na to zgodziOki. Dzieki Ci bardzo. To powiem Ci szczerze ze tak duzo drozej nie wychodzi. Moze niecaly 1000zl roznicy. Glownie wizyty i badania krwi.
W Gyncentrum maja polityke podawania jednego zarodka?
To moje pierwsza procedura. I sama wolalabym jeden. Oczywiscie jak zaleca dwa to pewnie sie zgodze. Ale nie wiem czy dalabym rade z dwojka bobasowJa nie pamietam które to jest twoje in vitro. Ja mialam za kazdym razem 2, dr mowil ze trzydniowe podaja zazwyczaj 2 a blastocysty jedne ale pogadaj z nim. Jesli chcesz dwa to moze sie na to zgodzi
misis188
Tylko wiesz, to nie była moja pierwsza procedura. Przy dwoch pierwszych mialam podawane po jednym zarodku ale to bylo z rzadowego programu wiec nie wiem czy tam nie bylo takich obostrzen, a potem trzecia u dr w Provicie i 2 zarodki mialam choc on wolal podac chyba jeden a ja sie uparlam. Ustalisz z nim wszystko na wizycie po punkcji. Mozesz tez zapytac o atosiban. To jest kroplowka ktora dziala na skorcze macicy, tak jskby je zatrzymuje. Kosz tej kroplowki to chyba 800 zlJa nie pamietam które to jest twoje in vitro. Ja mialam za kazdym razem 2, dr mowil ze trzydniowe podaja zazwyczaj 2 a blastocysty jedne ale pogadaj z nim. Jesli chcesz dwa to moze sie na to zgodzi
Wiem,dlatego tak się dla Ciebie staramAnettee gratuluje tak po cichu to jesteś moją nadzieją mala844 a nie mówiłam punkcja to naprawdę nic strasznego super wynik Kurcia trzymam kciuki
reklama
misis188
Skad, nie zaleci Ci dwoch. Na prawde mozesz spokojnie z nim pogadac o wszystkich twoich wątpliwościami. Ja odtatnio z miesiac temu i jeszcze wczesniej poszlam na wizyte tak na prawde pogadac co by tu jeszcze zrobic i wizyty trwaly prawie godzine. On jest malomowny ale na wszystko ci odpowieTo moje pierwsza procedura. I sama wolalabym jeden. Oczywiscie jak zaleca dwa to pewnie sie zgodze. Ale nie wiem czy dalabym rade z dwojka bobasow
Podziel się: