reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawet jak trafisz na zly humor to pytaj smialo. Ja u niego mialsm juz niezliczona ilosc razy i moze 2 razy byl zly ale i tak nie zamienilabym.go na zadnego innego. Wiem ze jestem pod opieka najlepszego.specjalisty a dodatkowo na prawde oni tam maja dobre labolatorium-mam porownanie bo in vitro mialam w 3 klinikach. Jedyny minus to czas oczekiwania na wizytę
haha Misis jak każda spędza tyle czasu na wizycie co Ty to nie dziwne ;) Ale ja tam mogę czekać pod drzwiami nawet kilka godzin, byle wiedzieć, że nie będę zbyta w 3 min, żeby "nadgonić" :)

Ja z kolei uważam, że jeśli oba zarodki produkuja betę proporcjonalnie to przyrost nie może być 240%, żeby były bliźniaki :) Jasani w którym dpt miałaś betę 914? Bo Anett jest na dość wczesnym etapie i miała 2dniowe zarodki (Jeśli Anett miała betę 500, to tak na "chłopski rozum" na każdy zarodek przypadało po 250, i jak każdy podwoił, to nie wyszła 2000 tylko 1000 - takie moje rozumowanie)
ja miałam:
12 dpt - 175
14 dpt - 495
18 dpt - 2397

@jasani a jak Ty się czujesz? Masz/ miałaś jakąś wizytę ostatnio? Jak się ma Maleństwo? :*
Mam wizytę 01.12 - 1 prenatalne. Trochę się stresuję, ale co ma być to będzie. Czuję się dobrze. Jedynie nuda mi doskwiera bo siedzę w domu na zwolnieniu. Ale czytam Was i buzia się uśmiecha bo dużo pozytywnych wiadomości :) Za Ciebie też trzymam kciuki, musi być w końcu dobrze :)

Cudownie! Oj będą piękne te święta :)
Mam pytanie do Ciebie i do Dziewczyn którym się udało - kiedy będziecie informować rodzinkę? Czekacie do któregoś tygodnia ciąży? A może już mówilyście?

Ja powiedziałam mamie. I zobowiązalam do milczenia. Mysle ze dopóki nie uslysze serduszka to nie odważę sie ogłosić TEGO całemu światu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam wizytę 01.12 - 1 prenatalne. Trochę się stresuję, ale co ma być to będzie. Czuję się dobrze. Jedynie nuda mi doskwiera bo siedzę w domu na zwolnieniu. Ale czytam Was i buzia się uśmiecha bo dużo pozytywnych wiadomości :) Za Ciebie też trzymam kciuki, musi być w końcu dobrze :)
o super że maszL4 bo chyba tam u Ciebie tak łatwo ze zwolnieniem nie jest..
Ja chciałam książek full zaczac czytac zeby nie myslec o jednym ale skupić się nie mogę na czytaniu..

Do góry