dżoasia
Fanka BB :)
oj tam, ja z matmy też nie jestem dobra tak naprawdę okaże się po usgNo w sumie masz rację. Mój błąd. Nie przeliczyłam tego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tam, ja z matmy też nie jestem dobra tak naprawdę okaże się po usgNo w sumie masz rację. Mój błąd. Nie przeliczyłam tego.
haha Misis jak każda spędza tyle czasu na wizycie co Ty to nie dziwne Ale ja tam mogę czekać pod drzwiami nawet kilka godzin, byle wiedzieć, że nie będę zbyta w 3 min, żeby "nadgonić"Nawet jak trafisz na zly humor to pytaj smialo. Ja u niego mialsm juz niezliczona ilosc razy i moze 2 razy byl zly ale i tak nie zamienilabym.go na zadnego innego. Wiem ze jestem pod opieka najlepszego.specjalisty a dodatkowo na prawde oni tam maja dobre labolatorium-mam porownanie bo in vitro mialam w 3 klinikach. Jedyny minus to czas oczekiwania na wizytę
No rejczel haha niezła baba - co ją to obchodzi? zresztą idziesz, płacisz więc ona ma pracę i zarabia znowu proste i logiczne
co do karty stałego klienta to jeśli robisz w diagnostyce to z kartą masz 5% rabatu
ja miałam:Ja z kolei uważam, że jeśli oba zarodki produkuja betę proporcjonalnie to przyrost nie może być 240%, żeby były bliźniaki Jasani w którym dpt miałaś betę 914? Bo Anett jest na dość wczesnym etapie i miała 2dniowe zarodki (Jeśli Anett miała betę 500, to tak na "chłopski rozum" na każdy zarodek przypadało po 250, i jak każdy podwoił, to nie wyszła 2000 tylko 1000 - takie moje rozumowanie)
Moze jako staly klient to jestem uprzywilejowanahaha Misis jak każda spędza tyle czasu na wizycie co Ty to nie dziwne Ale ja tam mogę czekać pod drzwiami nawet kilka godzin, byle wiedzieć, że nie będę zbyta w 3 min, żeby "nadgonić"
Mam wizytę 01.12 - 1 prenatalne. Trochę się stresuję, ale co ma być to będzie. Czuję się dobrze. Jedynie nuda mi doskwiera bo siedzę w domu na zwolnieniu. Ale czytam Was i buzia się uśmiecha bo dużo pozytywnych wiadomości Za Ciebie też trzymam kciuki, musi być w końcu dobrze@jasani a jak Ty się czujesz? Masz/ miałaś jakąś wizytę ostatnio? Jak się ma Maleństwo? :*
Cudownie! Oj będą piękne te święta
Mam pytanie do Ciebie i do Dziewczyn którym się udało - kiedy będziecie informować rodzinkę? Czekacie do któregoś tygodnia ciąży? A może już mówilyście?
ja jestem z matmy totalna noga. Kalkulatorek na bellyfriends podpowiedział ze przyrost średnico 2 dni to 120%oj tam, ja z matmy też nie jestem dobra tak naprawdę okaże się po usg
o super że maszL4 bo chyba tam u Ciebie tak łatwo ze zwolnieniem nie jest..Mam wizytę 01.12 - 1 prenatalne. Trochę się stresuję, ale co ma być to będzie. Czuję się dobrze. Jedynie nuda mi doskwiera bo siedzę w domu na zwolnieniu. Ale czytam Was i buzia się uśmiecha bo dużo pozytywnych wiadomości Za Ciebie też trzymam kciuki, musi być w końcu dobrze