Jutro powtarzam i dzwonię z wynikiem. Mam nadzieję że juz mnie umówiąprzepiekna beta !!! kiedy teraz podgladanie???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
Fanka BB :)
Masz z MoKa kontakt? Kto ja teraz prowadzi?MoKa jest w trakcie długiego protokolu. Jest 18 dni za mną.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Ci kochana. Musze spisac na kartce te wszystkie pytania. Mam nadzieje ze trafie na dobry humor drTylko wiesz, to nie była moja pierwsza procedura. Przy dwoch pierwszych mialam podawane po jednym zarodku ale to bylo z rzadowego programu wiec nie wiem czy tam nie bylo takich obostrzen, a potem trzecia u dr w Provicie i 2 zarodki mialam choc on wolal podac chyba jeden a ja sie uparlam. Ustalisz z nim wszystko na wizycie po punkcji. Mozesz tez zapytac o atosiban. To jest kroplowka ktora dziala na skorcze macicy, tak jskby je zatrzymuje. Kosz tej kroplowki to chyba 800 zl
Ja Cię kojarzęCześć dziewczynydaaawno mnie tu nie było bo dochodzę do siebie po ciężkim okresie bardzo nasilonych mdłości. Tyle tu nowych osób że mam wrażenie że już nikogo tu nie znam
widzę jakieś pozytywne bety więc z całego serducha GRATULUJĘ
U mnie już 11tydzień ciąży i niestety wystapiły problemy. Wysoki cukier no i niestety nadczynność tarczycy... Czy któraś z was w ciąży miała nadczynność ??? Endokrynolog każe mi brać thyrozol 10. Strasznie się boje że to zaszkodzi mojemu maleństwu...co o tym myślicie ?
nie wiedziałam że Ci się udało. Gratuluję. Jak bedziesz brała leki to bedzie ok. A jaką masz tą tarczycę? A na wysoki cukier dieta czy leki ?
Cudownie! Oj będą piękne te świętaDziewczyny, tak mnie bolal wczoraj brzuch (był to termin @) a dzis już nic, żadnych objawów... Zrobiłam betę, dziś 650,00, w piątek 141,3. Cały czas nie mogę uwierzyc, że to się dzieje naprawdę![]()
Mam pytanie do Ciebie i do Dziewczyn którym się udało - kiedy będziecie informować rodzinkę? Czekacie do któregoś tygodnia ciąży? A może już mówilyście?
jasani
Tak anett jest na wczesnym etapie, ale ona robiła betę w odstępie 4 dni. A po 72 godzinach beta przy jednym zarodku powinna się zwiększyć o co najmniej 110 %. Podałam swój przykład tylko dlatego, że u mnie po dwóch dniach przyrost był 130 % a u anett po 4 dniach jest taki.Ja z kolei uważam, że jeśli oba zarodki produkuja betę proporcjonalnie to przyrost nie może być 240%, żeby były bliźniakiJasani w którym dpt miałaś betę 914? Bo Anett jest na dość wczesnym etapie i miała 2dniowe zarodki (Jeśli Anett miała betę 500, to tak na "chłopski rozum" na każdy zarodek przypadało po 250, i jak każdy podwoił, to nie wyszła 2000 tylko 1000 - takie moje rozumowanie)
dżoasia
Ale chyba u niej jest to średni przyrost 48h? Bo z 495 na 2300 to więcej niż 120%?Tak anett jest na wczesnym etapie, ale ona robiła betę w odstępie 4 dni. A po 72 godzinach beta przy jednym zarodku powinna się zwiększyć o co najmniej 110 %. Podałam swój przykład tylko dlatego, że u mnie po dwóch dniach przyrost był 130 % a u anett po 4 dniach jest taki.
@anett96 który ty jesteś dpt?
bardzo mi przykroA więc życie jest okrutne... beta zaledwie 500 abylo w piątek 400...więc już każda wie co to oznacza. Zaraz wchodzę do lekarza bez żadnych złudzeń i nadzieji... Maz definitywnie nie chce słyszeć o dalszym leczeniu. Co dalej ??hmm narazie płacz i żarcie słodyczy do oporu a później powrót do normalnego życia a przynajmniej jego próba, życia bez nadzieji na ciążę i dziecko...
Ale mam syna i męża więc dam radę, czas leczy rany. Narazie jest ciężko...
chyba tylko to forum przyniesie mi miłe wspomnienia z tej przegranej bitwy![]()
jesteście wielkie i życzę Wam dużo dużo szczęścia i spełnienia naszych marzeń czyli zdrowych maleństw :*
Mam nadzieję ze samo się to wszystko oczyści i nie trzeba będzie dodatkowego stresu i pobytu wszpitalu
reklama
misis188
Nawet jak trafisz na zly humor to pytaj smialo. Ja u niego mialsm juz niezliczona ilosc razy i moze 2 razy byl zly ale i tak nie zamienilabym.go na zadnego innego. Wiem ze jestem pod opieka najlepszego.specjalisty a dodatkowo na prawde oni tam maja dobre labolatorium-mam porownanie bo in vitro mialam w 3 klinikach. Jedyny minus to czas oczekiwania na wizytęDziekuje Ci kochana. Musze spisac na kartce te wszystkie pytania. Mam nadzieje ze trafie na dobry humor dr
Podziel się: