pamietam jak to pisałas.No wiadomo ze dzieci idą w chrzesnychwszystko pięknie, mogą być i bliźniaki, w końcu miałaś 2 zarodki Kochana z tsh to pewnie dostaniesz eythyrox lub cos podobnego. Nie wiem czy pamiętasz jak pisałam, że moja bratowa jak zaszła w pierwszą ciążę to sie okazało że jej TSH było ponad 26!!!!! Endokrynolożka wystawiła oczy i zapytała jak ona w ogóle dała rade zajść przy takim wyniku, ale wszystko dobrze sie skończyło, mały zaraz kończy 4 lata - mój chrześnik - zdolniacha (po ciotce)
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
W koncu mialam konsultacje z lekarzem, mowi ze wszystko wspaniale.
Beta pieknie rosnie (98 w poniedzialek i 244 w srode), estradiol mowil ze jest ok ale aby bylo lepiej to aby wrocic do 2x1 (wytlumaczyl mi ze on zapobiega krwawieniu), progesterone 43.8 tez super ale mowil ze do 7 grudnia brac 3x1 lutinus a potem do konca grudnia 2x1! Mowi ze bedzie pieknie bo wszystko wzorowo! I ja sie tego trzymam.
Mowil ze bety nie musze robic, jedynie dla swojej satysfakcji
Pytalam sie tez o podroz bo lecimy do Stanow na swieta do rodziny, on mowil jak najbardziej i bedzie juz sie czym pochwalic! To samo mowil ze nie ma co isc wczesniej na usg niz pod koniec 7 tygodnia. Jutro dzwonie do endo i pojde na badania krwi TSH, tylko obawiam sie ze to dopiero w poniedzialek bede mogla oddac krew.No i wtedy moze sie ladnie usmiechne i poprosze o bete
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Beta pieknie rosnie (98 w poniedzialek i 244 w srode), estradiol mowil ze jest ok ale aby bylo lepiej to aby wrocic do 2x1 (wytlumaczyl mi ze on zapobiega krwawieniu), progesterone 43.8 tez super ale mowil ze do 7 grudnia brac 3x1 lutinus a potem do konca grudnia 2x1! Mowi ze bedzie pieknie bo wszystko wzorowo! I ja sie tego trzymam.
Pytalam sie tez o podroz bo lecimy do Stanow na swieta do rodziny, on mowil jak najbardziej i bedzie juz sie czym pochwalic! To samo mowil ze nie ma co isc wczesniej na usg niz pod koniec 7 tygodnia. Jutro dzwonie do endo i pojde na badania krwi TSH, tylko obawiam sie ze to dopiero w poniedzialek bede mogla oddac krew.No i wtedy moze sie ladnie usmiechne i poprosze o bete
to podobnie. u mnie14 dpt i dwa zarodki 2 dniowe.460 mialam 14 dpt trzydniowe
Tsh za wysoki idz do endo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki, jutro mam konsultacje z lekarzem wiec mnie zapisze jakos ale nie wcześniej niz za 2tyg.Piękny przyrost kiedy idziesz do lekarZa gratuluję
dżoasia
Czekam jeszcze na jeden wynik, dzisiaj przysłali mi info, że wynik CBA jest gotowy, ale, że nie robili go bezpośrednio w synevo to nie mam dostępu przez neta, tylko wynik jest do odbioru w PP. Tak, wizytę mam 11 grudnia.Dżoasia a Ty jeszcze na jakies wyniki czekasz czy już na wizyte tylko do P? A wizyte masz jakos na poczatku grudnia tak?
Cudu z naturalsa raczej nie będzie bo chyba przyszła @ tylko jakaś taka niemrawa, od 3 dni mam takie niby krwawienie, trochę większe niż tylko plamienie, dziś ciut więcej ale to wygląda raczej jak krew ze śluzem a nie @. W sumie endo było dość cienkie w tamtym tygodniu więc potopu się nie spodziewam I zastanawiam się czy iść już na wiz do kliniki czy czekać do wizyty u Paśnika.
Raspberry88
Mi podskoczylo tsh do 4 (mam niedoczynność) ale dr z kliniki twierdzi że to nie jest niebezpieczne a endokrynolog zwiększyła dawkę euthyroxuBeta 495!!! Wczesniej 175
Będą bliźniaki??
Gorzej jest z TSH - 2,787 Jak ostatnio tyle miałam to prawdopodobnie przez to było poronienie w 7 tc.Chociaz norma w labo jest 0,550 -4,780. Więc zgłupiałam...
Progresteron 55. Dobry?
ja tak mam. Tylko że w 7 tygodniu tej ciązy naturalnej poroniłam...
Co do ivfmiaam3 stymulacje i 4 w innej klinice się udała. Dziś robiłam drugą weryfikacje bety.
Anett a jak myślisz-co takiego zrobili w tej innej klinice inaczej, że się udało?
Będzie pieknie!!! A który masz dzień po transferze, bo zapomniałam ?W koncu mialam konsultacje z lekarzem, mowi ze wszystko wspaniale.
W ogóle łeb jak sito mami nic nie ogarniam...
Raspberry88
Dzisiejszy mój wynik betki 4350 [emoji7][emoji4]
reklama
W sumie stymulacja podobna, zrobili mi tu histeroskopię podczas której robią ala kieszonkę w której łatwiej się zagniezdza zarodek. Wg mnie najwazniejsze jest laboratorium w klinice. W poprzedniej byli jacyś sami,niedoświadczeni, młodzi ludzie. Tu są lekarze z wieloletnim doświadczeniem..No i tam po transferze tylko lutinus dostałam a tu jestem mega obstawiona lekami.Anett a jak myślisz-co takiego zrobili w tej innej klinice inaczej, że się udało?
Dodatkowo zlecili mi tu przed stymulacją badania jakości jajek ze względu na wiek.
Tam prosiłam o tą histeroskopię ale nie dostałam na nią skierownia ( oni jej nie wykonywali w klinice) za to dostałam info że pomaga akupunktura którą mięli w ofercie. Ale mi ona nic nie dala..
Podziel się: