reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie Paśnik odradzał transfer dopuki nie będzie wyników. Ale że po raz pierwszy mam szansę na świeży transfer to robię samowolkę :p
Od gin mam zestaw jak ostatnio: heparyna, encorton, utrageston, dupek, spasmolina, relanium.
Zawsze to jakaś odmiana ;) Też bym chyba tak zrobiła, jeśli nie miałabym wcześniej możliwości zabrac świeżaczka :) Zestaw leków masz dość konkretny więc na razie możesz byc spokojna :)

reklama
Właśnie też chciałam przyklad Ropuszki666 przywołać. Za dwa dni @Basia.w powtórz betę i będzie wiadomo na czym stoisz. Czekanie na kolejny wynik na pewno będzie dla Ciebie trudne :(
straszne, najgorsze to czekanie. Za pierwszym razem podchodziłam zielona do ivf.....aż lekarz na mnie patrzył jak na dziwadło bo nic nie wiedziałam...ale plus taki że mało stresu. Teraz człowiek sie naczyta, nasłucha i swiruje:/

reklama
Wlasnie nie wyznaczyła, napisała ze po 2 dniach mam powtórzyć betę i zrobic progesteron i sie odezwać. I leki bez zmian. Przed chwila dzwoniłam do Novum, powiedzieli mi ze wizyta to nie wcześniej niz 25 dpt, wiec dr zobaczę za dwa tygodnie. Mam tez poczytać na odwrocie wypisu poczytać co i jak odstawiać (w moim wypadku stopniowo Encorton i zmniejszyć Estrofem) a po receptę na luteinę i na Lutinus bo tego nie odstawiać -mam dzis podjechać. I po drugiej becie zalecają konsultacje telefoniczna z lekarzem, wiec w piątek bede dzwonic [emoji16]
Telefon komórkowy do pani dr wyzebralam w czasie jednej z wizyt. Wiem ze ma tonę pacjentów wiec nie nadużywam [emoji16] I tylko wczoraj sie ta beta 129 pochwaliłam [emoji16] I szczerze sie zdziwiłam, pozytywnie ze odpisała [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi mój dzis na konsultacji kazał powtórzyc bete i zrobić progresteron i mam dzwonic. Zatem obie w pt dzwonimy. Ciekawe kto będze miał w pt konsultacje..Bo chyba jeden lekarz tylko je prowadzi każdego dnia? Orientujesz się? I mam też jutro rano podjechac po recepte do nich.

Do góry