reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to pięknie!! Trzymam kciuki ;) A jakieś leki dodatkowe Paśnik Ci zlecił?

No właśnie Paśnik odradzał transfer dopuki nie będzie wyników. Ale że po raz pierwszy mam szansę na świeży transfer to robię samowolkę :p
Od gin mam zestaw jak ostatnio: heparyna, encorton, utrageston, dupek, spasmolina, relanium.

Coś ewidentnie zaskoczyło, trzeba poczekać i sprawdzić przyrost. Dość często zdarzają się późniejsze implantacje, ale może to być ciąża biochemiczna. Życzę tego pierwszego.
@Ropuszka666 też miała niską betę na początku a teraz ma piękny brzusio :)

Właśnie też chciałam przyklad Ropuszki666 przywołać. Za dwa dni @Basia.w powtórz betę i będzie wiadomo na czym stoisz. Czekanie na kolejny wynik na pewno będzie dla Ciebie trudne :(

Wczesny blastek dokladnie

Coś ewidentnie zaskoczyło, trzeba poczekać i sprawdzić przyrost. Dość często zdarzają się późniejsze implantacje, ale może to być ciąża biochemiczna. Życzę tego pierwszego.
@Ropuszka666 też miała niską betę na początku a teraz ma piękny brzusio :)

Ja miałam 7 dpt 8,4 w 6dpt wychodziły mi testy pozytywne i miałam blastke 4.1.1.
Życzę by tez byl taki cud jak u Mnie . Po dwóch dniach miałam 31,5.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry