reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

w novum bete robisz jutro?
Noooo ja to osiwieje. A nie soooorry w zasadzie to juz siwa jestem ;)

Robie w laboratorium obok siebie bo do Novum mam pół Warszawy do przejechania. Dziś wracając z recepta spedzilam na Puławskiej godzinę w mega korku, więc preferuje opcje ze robie obok domu i dzwonię z wynikiem [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak dlugo mialas ciaze i jak wysokie beta?
Lilia jeśli nie dostaniesz do jutra @ to idź na betę i będziesz wiedzieć co jest grane. U mnie przy cb za pierwszym razem beta szybciutko spadła i dostałam @ po 3 dniach od odstawienia leków. U ciebie sama zaczęła spadać, więc jest jakaś "szansa" że to nie będzie długo trwało.

Hej, może z tej bety być ładna ciąża. Ja w 9 dpt blastki 4 bb miałam betę 21(to był criotransfer), a teraz jestem w 20 tc. Strasznie się martwiłam ale dziewczyny z tego forum mówiły, że liczy się przyrost i miały 100% racji. Mam nadzieje, że i u Ciebie tak będzie.
Kochana!u minie nie ma innej opcji!bedzie dzidzia i koniec:) moze dopiero co sie złosnik zagniezdził i to początek produkcji bety....ja jestem dobrej myśli. Taki mały a juz matkę do siwizny doprowadza ;) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i przyjemnych kopniaków :)uwielbiałam to uczucie ;)

reklama
Do góry