reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@dami jak siędziś czujesz?
Dziewczyny o której macie wynik bet dziś? Kurdę że u mnie nie ma opcji na cito do 20 jeszcze tyle czasu...

Tez umieram z niepewności a czas tak wolno płynie. Ja dzis tez betuje. Stres większy niz przed punkcja i transferem razem wziętymi... Rano byłam na pobraniu krwi. A wynik ma byc do 24 h... Umrę ze stresu jak nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asiarak Po niemiecku bede miec dzis Po 16 to ci wysle (kuzynka tu 28 lat, Ja z niemieckim Jezxxe nie za bardzo....(

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
no z tym ze ja musze koniec opisu zmienic ze zvieramy na lek ostatniej szansy dla meza i ze czas jest bardzo wazny... bo rak szybko sie rozrasta...dziekuje wam dziewczyny za wsparcie to jest bardzo budujace ze wiem ze nie jestesmy z tym sami...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dami jak siędziś czujesz?
Dziewczyny o której macie wynik bet dziś? Kurdę że u mnie nie ma opcji na cito do 20 jeszcze tyle czasu...

Tez umieram z niepewności a czas tak wolno płynie. Ja dzis tez betuje. Stres większy niz przed punkcja i transferem razem wziętymi... Rano byłam na pobraniu krwi. A wynik ma byc do 24 h... Umrę ze stresu jak nic

Takie sytuacje niestety uczą nas wielkiej cierpliwości ... U mnie pewnie koło 16tej będzie wynik, ale stronę sprawdzam już od jakiegoś czasu :)

no to pieknie dzialasz! Ja w czasie lunchu powrzucam do roznych grup na fejsie. Najlepiej to stworzyc tzw 'fund me page' bo nie wiem czy ludzie uwierza takiej stronie z Polski 'pomagam' !!!

my szukalismy stron i jak juz znalezlismy jakies to pobierały duza prowizje..tez paypal ma zbiurki ale niby dla firm tylko no i z podatkiem jest problem..hmm

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry