Jakaś nadzieja się jeszcze tli.Trzymam kciukiDziewczyny u mnie beta 2 dzisiaj 6dpt Po pierwszym transferze miałam w 7dpt 14 więc jeszcze żyje nadzieją, ale nie ukrywam, że się troszkę podłamałam (
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Lekarz nie dał Ci zwolnienia czy nie chcesz? Na pewno będzie serduszko! Dwa to już w ogóle pełnia szczęścia!!Kochane kobiety zostało mi 10 stron a ja już nie mam siły czytać . Pracowałam na drugą zmianę a jutro o 7 znowu zaczynam.
Kochane ślicznie Wam gratuluję , to było cudne zakończenie meczacego dnia czytać tak wiele pozytywnych wieści [emoji173]
Ściskam Was gorąco i trzymam kciuki za rosnące bety [emoji8]
@tamiza proszę dopisz mnie 6.12 na USG .... o ile wcześniej ze stresu nie padnę jest szansa że usłyszę serduszko ... A może nawet 2
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Dziewczyny u mnie beta 2 dzisiaj 6dpt Po pierwszym transferze miałam w 7dpt 14 więc jeszcze żyje nadzieją, ale nie ukrywam, że się troszkę podłamałam (
Beta 2 czy <2? Bo jeśli 2 i nie miałaś zastrzyku np.ovitrelle to cos tam się zadzialo i za dwa dni koniecznie powtórz.
gooossia17
@Peugeotka36 trzeba zmienić opis na pomagam.pl ponieważ jest wpisane, ze na codzienne potrzeby czyli dojazdy do szpitala. Trzeba opisać sytuacje z ubezpieczalnia.
<2 niestety zastrzyku nie miałamBeta 2 czy <2? Bo jeśli 2 i nie miałaś zastrzyku np.ovitrelle to cos tam się zadzialo i za dwa dni koniecznie powtórz.
Opis trzeba tu zmienic bo jest kwota 400 tys. a info ze na paliwo zbieracie. Trzeba napisac ze to na koszty terapii na którą sami zbieracie..Na pomagam.pl powinni zmienić kwotę , bo teraz jest tylko 15000. Już udostepnialam.
asinka89
no szujamy prawnikow ktorzy sie tym zajma bardzo mało jest ich .. ale paru znalazła.. bedziemy dzwonic i pytac ..a fundacje w de sa troche inne niz w polsce ..nam juz 10 odmowiło a wiekszosc napisała ze to nie ich rewir.. niestety ... bedziemy szukac rozwiazania od wczoraj profesor meza wydzwania po klinikach i dowiaduje sie co i jak..Ty wez nie pier... wyzuc te opiaty i to juz
Probujcie z tymi fundacjami to ze lekarze mowia ze malo ktora sie odzywa to nie wazne trzeba sprobowac i wiercic im dziure az do skutku bo mysle ze raz napisany wniosek zawsze jest odrzucany bo pewnie taki.maja tok dzialania myslac ze aaa skoro odrzucimy to da nam spokoj. Probujcie do skutku. I odwolanie do ķk tez napiszcie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: