reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane kobiety zostało mi 10 stron a ja już nie mam siły czytać . Pracowałam na drugą zmianę a jutro o 7 znowu zaczynam.
Kochane ślicznie Wam gratuluję , to było cudne zakończenie meczacego dnia czytać tak wiele pozytywnych wieści [emoji173]
Ściskam Was gorąco i trzymam kciuki za rosnące bety [emoji8]
@tamiza proszę dopisz mnie 6.12 na USG .... o ile wcześniej ze stresu nie padnę jest szansa że usłyszę serduszko ... A może nawet 2

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz nie dał Ci zwolnienia czy nie chcesz? Na pewno będzie serduszko! Dwa to już w ogóle pełnia szczęścia!! :)

Ty wez nie pier... wyzuc te opiaty i to juz :crazy::crazy:
Probujcie z tymi fundacjami to ze lekarze mowia ze malo ktora sie odzywa to nie wazne trzeba sprobowac i wiercic im dziure az do skutku bo mysle ze raz napisany wniosek zawsze jest odrzucany bo pewnie taki.maja tok dzialania myslac ze aaa skoro odrzucimy to da nam spokoj. Probujcie do skutku. I odwolanie do ķk tez napiszcie
no szujamy prawnikow ktorzy sie tym zajma bardzo mało jest ich .. ale paru znalazła.. bedziemy dzwonic i pytac ..a fundacje w de sa troche inne niz w polsce ..nam juz 10 odmowiło a wiekszosc napisała ze to nie ich rewir.. niestety ... bedziemy szukac rozwiazania od wczoraj profesor meza wydzwania po klinikach i dowiaduje sie co i jak..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry