reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Takie sytuacje niestety uczą nas wielkiej cierpliwości ... U mnie pewnie koło 16tej będzie wynik, ale stronę sprawdzam już od jakiegoś czasu :)

Ach! Ja wiem, ze 24h ale loguje sie co pol godziny [emoji16] Dziesieciocyfrowego kodu dostępu nauczyłam sie juz na pamięć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na pomagam.pl powinni zmienić kwotę , bo teraz jest tylko 15000. Już udostepnialam.
kwota juz zmieniona niestety opis zmienie jak bede w domu bo w szpitalu beznadziejny zasieg...jutro od rana walczymy bedziemy odwiedzac prawnikow i pytac w sadzie itd..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Udostępniłam i wpłaciłam kilka złotych. Niestety nie za wiele, bo jesteśmy spłukani po in vitro. :(
@dami trzymaj się. Jak się dzisiaj czujesz?
damiego dzis wypuszczaja ok 16 juz lepiej sie czuje dzieki Wam ma siłe do walki...Mowi ze niemicka kasa chorych zobaczy co to znaczy zadżec z Polakiem...

juz napisalam to Asi. Potrzeba na miesiac 15,000 euro, pol roku 100,000 euro!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pojdziemy jeszcze lekarza zapytac o kostenvorschlag zeby dodac do zbiurki bedzie bardziej wiarygodne ... ale nie wiem czy zrobia to od reki ...

@Peugeotka36 trzeba zmienić opis na pomagam.pl ponieważ jest wpisane, ze na codzienne potrzeby czyli dojazdy do szpitala. Trzeba opisać sytuacje z ubezpieczalnia.
wiem kochana niestety w szpitalu zasieg ciezki i nie przetearzs tego wstawimy rowniez filmik po polsku... ale to wieczorem ...

reklama
Raczej nie był to pęcherzyk ciążowy. Może pseudo pęcherzyk albo artefakt. Przy takiej becie nie ma możliwości aby go zobaczyć w usg.

Hmmm...dwóch lekarzy powiedziało że to pęcherzyk. Mi beta rosła bardzo wolno i na każdym usg go mierzyli jako pecherzyk. No chyba że to taki skrót myślowy był:oo2:

Do góry