reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.

reklama
Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.

Pisałem do 7 tylko 2 coś pomogły...[emoji20] w klinice też rozpacz..Lekarze nie mogą zrozumieć tego i są też chyba w szoku...Jutro profesor specjalnie w tej sprawie zwołał zebranie z innymi co by tu zrobić..Wymyślili kilka możliwości ale czy się uda gwarancji nie ma a czas biegnie...Ehh trzeba ochłonąć ale mamy mega doła z Aśka nie wiem czy ona sobie czegoś sama w domu nie zrobi bo ciągle mi pisze że nie chce mnie stracić itd... [emoji22]

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
Masakra jakaś. Nie wiem co powiedzieć. Trzymam bardzo mocno kciuki, że jednak zmienia zdanie.

Dziewczyny u mnie beta 2 :( dzisiaj 6dpt Po pierwszym transferze miałam w 7dpt 14 więc jeszcze żyje nadzieją, ale nie ukrywam, że się troszkę podłamałam (

U mnie pęcherzyk było widać przy becie 156.

reklama
Do góry