Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.
reklama
Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.
Sol
Fanka BB :)
Masakra jakaś. Nie wiem co powiedzieć. Trzymam bardzo mocno kciuki, że jednak zmienia zdanie.Pisałem do 7 tylko 2 coś pomogły...[emoji20] w klinice też rozpacz..Lekarze nie mogą zrozumieć tego i są też chyba w szoku...Jutro profesor specjalnie w tej sprawie zwołał zebranie z innymi co by tu zrobić..Wymyślili kilka możliwości ale czy się uda gwarancji nie ma a czas biegnie...Ehh trzeba ochłonąć ale mamy mega doła z Aśka nie wiem czy ona sobie czegoś sama w domu nie zrobi bo ciągle mi pisze że nie chce mnie stracić itd... [emoji22]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
gooossia17
gooossia17
Gratuluje!!!W koncu mam wynik, a wiec beta 98, progesteron 41 (tak samo jak w piatek)! Teraz kolejny test w srode
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
U mnie pęcherzyk było widać przy becie 156.
JoannaRak
Na pomagam.pl powinni zmienić kwotę , bo teraz jest tylko 15000. Już udostepnialam.
juz napisalam to Asi. Potrzeba na miesiac 15,000 euro, pol roku 100,000 euro!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Link do: GoFundMe: #1 for Crowdfunding & Fundraising Websites
to jest najlepsza strona ktora znam, uznawana na calym swiecie!!
Super I gratis, dzus maja do mnie przyjechac do mnie to napiszemy tam
Fajnie czym nas wiecej tym lepiej
Podziel się: