reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak tam u Ciebie dzidzie? Kiedy betę robisz lub test?
ja dzos zrobiłam test
1511269611-a197892daf057e34-aaaaaa.jpeg
poczekam na czwartek na bete ... niby mefa czuły ale zobaczymy .. chciałabym zeby sie udało...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez umieram z niepewności a czas tak wolno płynie. Ja dzis tez betuje. Stres większy niz przed punkcja i transferem razem wziętymi... Rano byłam na pobraniu krwi. A wynik ma byc do 24 h... Umrę ze stresu jak nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rety to masz jeszcze dłużej niż ja!
Sumienia nie mają w tych labo naszych :)
To Twoja pierwsza beta? Test robiłaś wcześniej?

no z tym ze ja musze koniec opisu zmienic ze zvieramy na lek ostatniej szansy dla meza i ze czas jest bardzo wazny... bo rak szybko sie rozrasta...dziekuje wam dziewczyny za wsparcie to jest bardzo budujace ze wiem ze nie jestesmy z tym sami...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz To mowilam im ci ktirzy mi w tym pomagaja bo wiadomo to stary link i sytuacja sie zmienila ...

MasZ piekny stary nick ;)) chyba kochasz literature;)
Trzymam kciuki

Dziękuje [emoji16] Z literatura to prawda, ale ostatnio jeszcze mocniej kocham hiszpański [emoji4] Zaczęłam sie uczyć, by nie zwariować. I jak teraz na to patrze to książka do hiszpańskiego była ze mną w oczekiwaniu na każda wizytę, słówek uczyłam sie miedzy krwią a wizyta u dr, a konstrukcje czasów zgłębiałam na wolnym po punkcji. Jesli bedzie z tego dzidzi to pierwsze wakacje na pewno spędzimy w Hiszpanii [emoji16][emoji16]

Rety to masz jeszcze dłużej niż ja!
Sumienia nie mają w tych labo naszych :)
To Twoja pierwsza beta? Test robiłaś wcześniej?

Dzis 11 dpt. Pierwsza beta. A testu nie robiłam bo obiecałam sobie ze nie wystawie swego układu nerwowego na taka próbę. I moze i słusznie bo bez testu, czekając na hcg dostaje świra!

Hmmm...dwóch lekarzy powiedziało że to pęcherzyk. Mi beta rosła bardzo wolno i na każdym usg go mierzyli jako pecherzyk. No chyba że to taki skrót myślowy był:oo2:

Przy ciąży pozamacicznej jest czasami w macicy pseudopecherzyk (wydaje się, że jest ciążowy i wtedy na nim się lekarze skupiają, bo myślą, że ciąża jest prawidłowo umiejscowiona) a "obok" niego (np.w jajowodzie) drugi (ten właściwy). Ale oczywiscie lekarze i medycyna rózne rzeczy widuja więc wszystko jest możliwe.

reklama
Do góry