reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Wysle ci Po ang tez dzis Po 18 korekte Po ang , mieszkalam w Uk 6at jednak lepi niech to sprawdzi anglik
Tez myslalam o jakies fundacji ang plus dodam jeszxze raz na moj profil ze to moj kolega
Naprawde ciezka sytuacja ze brak slow i malo czasu mamy tez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: GoFundMe: #1 for Crowdfunding & Fundraising Websites
to jest najlepsza strona ktora znam, uznawana na calym swiecie!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co pamiętam u ciebie były małe przyrosty kurczę kobiece ciało to wielka zagadka na pewno wkrótce wszystko się wyjaśni i będziesz wiedziała na czym stoisz
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj nadzieja w walce z rakiem | Joanna Damian Pasternak na Pomagam.pl
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Justin87
Dziękuję.Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj nadzieja w walce z rakiem | Joanna Damian Pasternak na Pomagam.pl
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
jasani
Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.Kurcze , najgorsze że objawy ciązy mam.Boje się że skończy się na tym że będą musieli mnie czyścić. Chce mieć już to za sobą. No i ten słaby wzrost bety a o miesniakach których miesiąc temu nie było, nie wspomnę.
reklama
Podziel się: