reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wysle ci Po ang tez dzis Po 18 korekte Po ang , mieszkalam w Uk 6at jednak lepi niech to sprawdzi anglik

Tez myslalam o jakies fundacji ang plus dodam jeszxze raz na moj profil ze to moj kolega
Naprawde ciezka sytuacja ze brak slow i malo czasu mamy tez

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: GoFundMe: #1 for Crowdfunding & Fundraising Websites

to jest najlepsza strona ktora znam, uznawana na calym swiecie!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze , najgorsze że objawy ciązy mam.Boje się że skończy się na tym że będą musieli mnie czyścić. Chce mieć już to za sobą. No i ten słaby wzrost bety a o miesniakach których miesiąc temu nie było, nie wspomnę.

Kurcze , najgorsze że objawy ciązy mam.Boje się że skończy się na tym że będą musieli mnie czyścić. Chce mieć już to za sobą. No i ten słaby wzrost bety a o miesniakach których miesiąc temu nie było, nie wspomnę.
Przy tak niskiej becie jak Twoja to Twoje dolegliwości raczej wynikają z innego powodu. Lekarz nic nie widzi w macicy bo nie ma takiej możliwości przy tak niskiej wartości. Dopiero przy becie 1000 widać pęcherzyk. Ja raczej skłaniałabym się ku pozamacicznej. Ale wcześniej pisałaś, że lekarz ją wykluczył. Tylko zastanawiam się na jakiej podstawie.

reklama
Do góry