reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Po ang zaczelam pisac i daje kolezanke co ma mexa anglika do korekcji
Wloski gotowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no to pieknie dzialasz! Ja w czasie lunchu powrzucam do roznych grup na fejsie. Najlepiej to stworzyc tzw 'fund me page' bo nie wiem czy ludzie uwierza takiej stronie z Polski 'pomagam' !!!

reklama
A tu dla tych co robia testy i nie widza kresek albo ledwo widza!!! A wiec tak dla lepszego humoru zrobilam sobie tescik dzisiaj ale z innej firmy i ale mnie zdziwilo jak druga kreska sie nie pojawiala mimo tego ze niby super czuly test!!!

A wiec dziewczyny nie kazdy test jest czuly tak jak na nim pisze, ten dzisiejszy niby ma wykryc po dwoch dniach, niby specjalnie do invitro ... a tu dupa! Wczoraj mialam bete 98 a tu ledwo widoczna krecha!!

A wiec nie zalamujcie sie, jeszcze czas. Szczegolnie dla tych cos sa ponizej 10dpt!!!
1511250605-aa6f9bfaafb2f7ce-aaaaaa.jpeg
1511250618-9fef7f0d70787c6b-aaaaaa.jpeg

U mnie dziwna sytuacja 35dpt , ciąży ginekolog nie widzi a testy pozytywne wychodza. Robiłam dzis znowu hcg , zgodnie z zaleceniem lekarza , zobaczymy po południu . Także dziewczyny nie denerwować się tylko czekać do wyznaczonego terminu przez lekarza na zrobienie bety.

Dziewczyny proszę wytłumaczcie mi jeszcze jedną rzecz - tak jak wspomniałam dziś byłam w labo i czekam na wyniki bety ale jak wróciłam to zobaczyłam na papierze żywo czerwoną krew... wczoraj i przedwczoraj miałam niewielkie brązowe plamienie ale dziś ta czerwona krew.. co może oznaczać?:(
Poczekaj spokojnie na wyniki bo można gdybac a tylko beta Ci odpowie na najważniejsze pytanie.

no to pieknie dzialasz! Ja w czasie lunchu powrzucam do roznych grup na fejsie. Najlepiej to stworzyc tzw 'fund me page' bo nie wiem czy ludzie uwierza takiej stronie z Polski 'pomagam' !!!

Wysle ci Po ang tez dzis Po 18 korekte Po ang , mieszkalam w Uk 6at jednak lepi niech to sprawdzi anglik

Tez myslalam o jakies fundacji ang plus dodam jeszxze raz na moj profil ze to moj kolega
Naprawde ciezka sytuacja ze brak slow i malo czasu mamy tez

Dziewczyny proszę wytłumaczcie mi jeszcze jedną rzecz - tak jak wspomniałam dziś byłam w labo i czekam na wyniki bety ale jak wróciłam to zobaczyłam na papierze żywo czerwoną krew... wczoraj i przedwczoraj miałam niewielkie brązowe plamienie ale dziś ta czerwona krew.. co może oznaczać?:(

reklama
U mnie dziwna sytuacja 35dpt , ciąży ginekolog nie widzi a testy pozytywne wychodza. Robiłam dzis znowu hcg , zgodnie z zaleceniem lekarza , zobaczymy po południu . Także dziewczyny nie denerwować się tylko czekać do wyznaczonego terminu przez lekarza na zrobienie bety.
Z tego co pamiętam u ciebie były małe przyrosty kurczę kobiece ciało to wielka zagadka na pewno wkrótce wszystko się wyjaśni i będziesz wiedziała na czym stoisz

Do góry