reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja od wczoraj z Asia jestem w kontakcie, mam maly plan aby udostepnic pewnym osobom ktore sie zajmuja charytatywna organizacja w chicago a mieszkalam tam 13 lat to znam ich sporo.

Poza tym mieszkam w Szwajcarii, udostepnie na grupach polskich ale mysle ze ta strone Damiana trzeba przetlumaczyc na angielski, od razu dotkniemy wieksza ilosc osob. Plus niemiecki, ja poprosze meza aby sie podjal po angielsku, siostry i szwagra moge popytac o niemiecki!! Albo ktos z Was czuje sie na silach aby przerlumaczyc!

Jestem w kontakcie z siostra i szwagrem (on jest niemcem), przedstawilam im cala sytuacje i niestety mowia ze tylko adwokat pomoze, ale prosilam jeszcze aby podowiadywali sie o jakis instytucjach w niemczech ktore moga pomoc!!!

Rece opadaja, caly czas o nich mysle! Dziewczyny w grupie sila [emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie robie tez ten jego link na ang i niemiecki bo tez mam tam znajomych i nie znaja pl
Dodam tez moje foto z nim ze to nie klamstwo Tylko moj kumpel cholera

reklama
Mam pytanko, kiedy można zrobić betę po transferze 3 dniowego zarodka?

1511255364-8110b199181d1274-aaaaaa.jpeg

Asiarak Po niemiecku bede miec dzis Po 16 to ci wysle (kuzynka tu 28 lat, Ja z niemieckim Jezxxe nie za bardzo....(

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dziewczyny proszę wytłumaczcie mi jeszcze jedną rzecz - tak jak wspomniałam dziś byłam w labo i czekam na wyniki bety ale jak wróciłam to zobaczyłam na papierze żywo czerwoną krew... wczoraj i przedwczoraj miałam niewielkie brązowe plamienie ale dziś ta czerwona krew.. co może oznaczać?:(

Zielona w nadmiarze tez nie jest dobra, tak samo rumianek bo też może wywoływać skurcze. Czarna ma kofeinę. Melisa do woli. Dzika róża natomiast nie jest aż tak szkodliwa.
Kochana rumianek właśnie działa rozkurczowo szczególnie na macicę.
A wiadomo że w nadmiarze wszystko szkodzi. Lekarz odradzal mi produkty z dzika róża więc ufam jemu :) a każda z nas zrobi jak uważa

reklama
Do góry