reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
bunka33 tak bardzo mi przykro, serce się łamie:-( trzymaj się i bądź dzielna, zawsze możesz na nas liczyć!!
marcikuk dzięki słońce za wsparcie, masz rację z tymi diagnozami to same mądre głowy.. słuchaj czy czujesz czasami kłucia w kości ogonowej? Ja odczuwam i nie wiem,czy to jest normalne czy coś nie tak...
miliaa dziękujemy ciociu na buziaczki, jak u Ciebie sytuacja?czekasz teraz na @?
lazaya gratuluję!!byłaś dzielna i masz dużo ładnych komóreczek, teraz jeszcze bardziej mocno trzymam kciuki za piękne zapłodnienia i żebyś zobaczyła swoje dwie kreseczki na teście:tak:
aniołeczek od początku wierzyłam w Ciebie i celowałam w 5!!!Brawo i teraz należy Ci się odpoczynek i relax:-)
Kobietki, które są w trakcie przygotowań-brania leków, po pick upie lub po transferze i te które jeszcze czekają na właściwy cykl NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!Macie dużą moc,bo my wszystkie się z wami jednoczymy:)
Last time śmieszku Ty dzięki za dowcip, uwielbiam te Twoje kawały!!
Igiełka badź z nami jak najdłużej i dawaj znać,co u koleżanki.

BUNKA tak bardzo Ci współczuję i łączę się z Tobą w żałobie.Pomodlę się za Twoje dzieciątko.Niech ją Aniołki kołyszą .
Pamiętaj o tym,że to była JEDYNA możliwa decyzja i nie ma przy tym schorzeniu mowy o winie lub zaniedbaniu matki.Mam wielką nadzieję ,że los wynagrodzi Ci kiedyś ten ból i cierpienie...

LAST TIME pamiętam wartość bety 18 dni po transferze-1861 .Wczoraj jej nie robili.Przed USG pani doktor powiedziała,żeby się nie nastawiali,że coś zobaczą,a potem sama była w szoku,że taki duży zarodek i tak pięknie "pulsował".Za tydzień znowu mają jechać na USG.Moja koleżanka mówi,że trochę jej było przykro,że nie było widać dwóch i że ma taką nadzieję ,że drugi jest mniejszy i jeszcze się pokaże.Natomiast jej mąż najpierw mnie zrobił w bambuko,że trojaczki a potem cieszył się w głos do tel.z tego wyniku,bo go straszny lęk obleciał po becie przed bliźniakami.

bunka33 - serce mocniej zabiło, twarz smutną się stała. Jakże by się chciało,by ta chwila nigdy nie istniała :(((
Tak bardzo mi przykro...

reklama
gienek - hej mamuśka :) Wolałabym,żebym to ja była na miejscu tych kawałów ;)))) Jak się dziś czujecie?

Igiełka
- hmmm, ja w 21 dniu p.t. miałam betę ponad 11 tyś. Na usg były wtedy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe. Na kolejnej wizycie był już tylko jeden.
Piszesz,że zarodek twojej koleżanki jest duży - może beta taka wysoka,bo i zarodek ładny :)) Ale tak jak napisałam,na kolejnej wizycie będzie już wszystko wiadomo w 100% :)))

P.S. No ja,to czuję się jak narkomanka ;))) - takie mam od Was uzależnienie
.

Do góry