reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ANIOŁECZKU magisterko-ciążóweczko wielkie gratulacje!
LAZAYA zuch dziewczyna!Wypoczywaj i pij wodę.
Chyba się od Was uzależniłam
:-).Zaglądam tu kilka razy dziennie.
Dzisiaj jestem taka szczęśliwa:tak:.Jakby to moje było...Och żeby nie zapeszyć...tfu,tfu...

reklama
last time koedy dasz suwaczek?

a już myślałam,że wszyscy zapomnieli i tak mi się uda do następnej wizyty ;))) a tu proszę,jedna istota pamiętała i odpilnowała ;) - wiem,że przeginam ale czy mogę po kolejnej wizycie??? ;))) - ja taka trochę panikująca się zrobiłam,to dlatego. Cały czas się zastanawiam czy aby wszystko jest ok...........

Igiełka - gratulacje dla Twojej koleżanki :))) Gratuluję Jej również,że ma przy swoim boku tak wspaniałą osobę,czyli Ciebie :)) Myślę,że na kolejnym usg wszytko już powinno być wiadomo :)) - a wynik bety koleżanki może pamiętasz?

last time - nie panikuj kobito ile to już tygodni???? w ciąży jesteś!!!!
Igiełka - my tu takie uzależniające jesteśmy :):):) jeszcze tu koleżankę przyłącz do nas. A ty reagujesz jak na swoje bo ma być chrześniak twój a wiem sama po sobie moja chrześnica jakby moja była. Tylko strasznie rosnie i sie oswoic nie moge ze to juz nie dziecko tylko 13 letnia pannica.

Kaśka31 - co za patafiany.... ://// żeby tak ciężarną denerwować. Najważniejsze jest jednak to co napisałaś,że jesteś już w domku a o wizycie trzeba teraz jak najszybciej zapomnieć. Kochana, cieszę się,że mimo nerwów,wizyta Cię jednak uspokoiła (chodzi mi o wody płodowe) no i,że maluszek się dobrze rozwija - to chyba rzecz najistotniejsza :))) Zdrówka życzę :)
Ale za 4 tygodnie znowu to tego piekielnego szpitala jak sie sytuacja powturzy to chyba wyjde z siebie.:wściekła/y:

kaska - właśnie zapomniałam tobie napisać ze bardzo się ciesze ze wszystko jest w porządku. Nie martw sie napewno juz zapamientaja ze potrzebujesz tłumacza. a jak nie to zadzwon do mnie i ci bede tlumaczyc.

ja sie wkurzylam ale moj to sie wku.... i to niezle bo nam chodzilo ze szybko sie zalatwimy bo malla byla z dziadkiem a szedl do pracy wiec zalezalo nam na czasie i tak sie niewyrobilismy dziadek musial ja zostawic u sasiadow.zajeli sie nia ale wiesz niechce zabardzo zostawiac dziecka u ludzi ktorych dobrze nieznam.

Kochane podczytuję Was cały czas,ale przez złe samopoczucie nie miałam siły pisać....
Chciałam Wam tylko napisać,że kibicuję za Wasze pozytywne bety,i grube krechy na testach
My niestety musimy dzisiaj świadomie pożegnać się z naszą córeczką,która okazała się śmiertelnie chora,bez szans na przeżycie po urodzeniu.Okazało się,że ma anencefalię.....
Była to chyba najtrudniejsza decyzja w moim życiu.....

reklama
Do góry