reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej kobitki :)))

onlyone - CHYBA POWINNAŚ TERAZ ZMIENIĆ swój nick na ONLY THREE. No moja droga ale żeś zaszalała!!!!! ;)))) Moje najszczersze gratulacje :))) Niejedną rodzinę mogłabyś teraz obdzielić ;))) - prawdziwa kokoszka :) Dbaj teraz o siebie kochana a tej twojej super "mamuśce" powiedz teraz,że masz urojoną i to POTRÓJNIE ciążę ;)))

aniołeczek - przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście :)) - na pewno przyniesie Ci szczęście :))

Dla tych z Was,które trwają w niepewności przesyłam ogrom pozytywnych fluidków *************************************************************

reklama
gienek - kochana,tych bóli jak na @ się tak nie obawiaj. Niektóre kobiety mają je z przerwami niemal przez całą ciążę :))) O ile bóle nie są groźne,czyli bardzo,bardzo dokuczliwe wszystko jest w jak najlepszym porządku :))

Witajcie dziewczynki

madzialenka + reszta dziewczynek po transferze - spokojnie nic sie nie martwcie,mnie od samego transferu brzuch bolal jak na @ i piesi jak na @ i mowilam emkowi ze nic z tego nie bedzie a jednak sie udalo :) kucie w brzuchu moze oznaczac zagniezdzanie sie zarodkow. w pozniejszym okresie ciazy oznacza zazwyczaj ze sie macica rozciaga. Moje objawy zaciazenia byly niestety bardzo podobne do tych na @ wiec sie martwilam. Glowa do gory czekamy na betki.
Lazaya - nadal trzymam kciuki za ciebie
anioleczek - nie stersuj sie bo nie wolno, obronisz sie spokojnie. In vitro przezylas wiec obrona to pikus
gienek - to ty sobie lez i sie nie ruszaj. Trzeci blizniak przeistoczony w cialo krwotoczne powidadasz??? hmmmm to juiz lepiej myslec ze to atak obcych ;-) krwiak to krwiak zrobil sie i tyle nie ma co gdybac skad sie wzial, trzeba sie go pozbyc. Ja jestem dobrej mysli bo to juz 4 tygodnie od tego feralnego dniai dziecka i jakby sie mialo stac cos srasznego to juz by sie stalo. Mamusia niech sie slucha zalecen lekarzy czyli lezy i nic nie robi a dzieci juz wiedza co tam maja robic i jak rozwijac a krwiak w koncu zrozumie ze nie jest mile widziany i sie ulotni
Onlyone - last time ma dobry pomysl z ta ciaza urojona i to potrojnie albo niech sie siostra sypta tej baby czy jak pracowala w ciazy caly czas to spodziewala sie trojaczkow.
last time - co u ciebie??? Jak sie czujecie???
madmax - bedzie dobrze bo my tutaj innych opcji nie rozwazamy

Witajcie kobietki!
Moja przyjaciółka właśnie wyszła z pierwszego USG-widać było jednego bąbelka:-)!!!! 5 tygodni i 4 dni ciąży.Za tydzień kolejne badanie w klinice.Jeśli wszystko będzie dobrze to potem ma wybrać sobie już gina do prowadzenia ciąży.Co za ulga!:happy:
Powiedzcie mi proszę bo jestem zielona jeśli za tydzień nie będzie też widać drugiego zarodka to co się z nim stało?Nie miała żadnego plamienia,raz ją bardzo brzuch bolał w nocy.A podane były dwa bąbelki.

dziękuję za słowa otuchy :-)
grunt to pozytywne nastawienie, a tymczasem zmykam na słonko bo wyszło na chwilę :-), czy u Was tez taka lipna pogoda jest? u mnie na pomorzu cały czerwiec to masakra :-(

gienek - dziękuję, za pomoc i odpowiedź. Poczekam jeszcze troszkę. W przyszłym tygodniu pojadę nad morze to może klimat zrobi swoje :-)

hej słońca moje nie mam siły nadrobić co napisałyście od wczoraj, bo czuję się fatalnie:( boli mnie potwornie głowa jeść nie mogę, puściłam dziś pawia i jest strasznie:(
OBRONA NA 5 i dziękuję wszystkim za kciuki i kopniaki- pomogły:)

Onlyone tylko widziałam że u ciebie potrójne szczęście- potrójnie gratuluję i oby wszystkie mogły być przez ciebie tulone za jakis czas :)

reklama
Do góry