To bedzie 14 dzien po.
Cos Ty na poczatku krzyczalam ze wgl nie zrobie a teraz juz kabinuje z testami [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bedzie 14 dzien po.
Hehe..By się Wam tu dziś podobało kobietki, dobry striptiz za free..Pan zaczął od bluzki a skończył tak..Tylko miał pecha bo potem 4 ochroniarzy go dopadło[emoji28] ... Aśka była 1wsza w oknie patrzeć co się dzieje[emoji57] [emoji28] [emoji28]Hehe no tak jak takimi lekami was tam szprycuja to reakcje rozne moga byc Panu jak widac zrobilo sie goraco
Hehe..Zartownis z tej lekarki dziś..Wczoraj była cały dzień zesr... Ze strachu[emoji23][emoji39]Wez ich tam w dupe kopnij to sie glupie zarty skoncza
Dobrze, ze z maluszkiem wszystko dobrzeNic konkretnego nie powiedzieli mogło być przyczyną że macica się rozciąga obkurcza.Ale potem analizowalam i po południu wzięłam kąpiel w ciepłej wodzie i dwie godziny po tym się zaczelo
kochana ja nic a nic nie czułam jak mi pęcholki rosły - czy to po 1 czy po 2 do iui jak również przy ivf kiedy było ich kilkanaście ja na cud nie liczę, nawet trochę się go boję, ale jakby się udało to się nie obrażęJa dziś po 3 zastrzyku Gonalu.
Zawsze jak miałam jeden pęcherzyk w jajniku (zwłaszcza lewym) to wszystko przez endomendę i inne zrosty mnie tak bolało, że aż noga drętwiała. A teraz? Nic nie czuję... Mam nadzieję, że coś tam rośnie...
@dżoasia liczymy na dziecko cud!
teściora bym nie robiła, za to pewnie we wtorek odwiedziłabym labo na Twoim miejscuTo bedzie 14 dzien po.
Cos Ty na poczatku krzyczalam ze wgl nie zrobie a teraz juz kabinuje z testami [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze kusicielki... nie wiem czy psychicznie jestem na to gotowa mimo mego pozytywnego myślenia :-)zawsze 6dpt
Dami, przyznaj się, że to Ty byłeś hahaHehe..By się Wam tu dziś podobało kobietki, dobry striptiz za free..Pan zaczął od bluzki a skończył tak..Tylko miał pecha bo potem 4 ochroniarzy go dopadło[emoji28] ... Aśka była 1wsza w oknie patrzeć co się dzieje[emoji57] [emoji28] [emoji28]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★