Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja sobie powiedziałam co ma byc to bedzie..robiłam wszystko zeby sie udało a w czwartek wyjdzie czy kropki sa czy nie..Zatem Asinka mamy ten sam termin.. Nie wiem jak reszta Dziewczyn betujacych w przyszlym tygodniu, ale ja juz calkiem osiwialam [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to dobrze nie wiem czy nie za dobrze :-) jak juz zaobserwowalam na forum nam ciężko dogodzic brak objawow zle, bóle dolegliwosci tez zle :-) przez 2dni po transferze czulam pobolewania, w 2dpt takie dziwne bole macicy :-) od tamtego epizodu cisza nic nie boli, zadnych plamien implantacyjnych :-) tu sie chyba nic nie wymysli beta da odpowiedz :-)
Bo masz dojrzale podejscie, nie to co Twoja fisnieta kulezanka [emoji6]a ja sobie powiedziałam co ma byc to bedzie..robiłam wszystko zeby sie udało a w czwartek wyjdzie czy kropki sa czy nie..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
eee wczesniej tez analizowałam itd.. ale tylko szkoda stresu i nerwow w sumie i tak nie mamy wpływu co sie dzieje z kropkami.. jak ma sie udac to sie uda spokojnieBo masz dojrzale podejscie, nie to co Twoja fisnieta kulezanka [emoji6]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro chyba nie, we wtorekto co idziesz jutro??? Ja tak, mam druga weryfikacje potransferowa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry, dobry wieczor wszystkim rzeczywiscie mialam maly detoks od was ale po czesci przymusowy bylam na wioskach i durna pala zostawila wczoraj rano tel u mamy i dzis u tesciowej bylam offline cos faktycznie slabo wam idzie pisanie.ksiazki hihi@dżoasia nic się przez weekend nie odzywa... Ćhyba przejęła się słowami Pani dr i spędza czas z M, żeby w naturalsa trafić