reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@asinka89 @dami trzymajcie się! Myślę o Was.

Dziewczyny jak mam Gonapeptyl rano, a Gonal F wieczorami to ładuję je po jednej stronie czy po dwóch różnych? Pytałam lekarza, ale z niego taka trochę mamałyga że powiedział że "yy można" i w końcu nie wiem jak ;)

Kochane, dziekuje Wam wszystkim za wsparcie!! Bede Was odwiedzac i nie opiszcze, bomchoc jestem z wami od niedawna to dalyscie mi ogromne wsparcie!! Jestescie WIELKIE!

Musze teraz troszke posmutkowac, a potem regrouping i zobaczymy.. po Nowym Roku zastanowie sie co dalej.. ale tak latwo sie nie poddam tylko potrzebuje troche czasu, bo wykonczyly mnie ostatnie tygodnie.

Trzymam za kazda z Was kciuki z calej sily!!!! I Dami za Ciebie!! Serce mi peka! Trzymajcie sie i zycze zdrowia z calego serca!!!

Kochane, dziekuje Wam wszystkim za wsparcie!! Bede Was odwiedzac i nie opiszcze, bomchoc jestem z wami od niedawna to dalyscie mi ogromne wsparcie!! Jestescie WIELKIE!

Musze teraz troszke posmutkowac, a potem regrouping i zobaczymy.. po Nowym Roku zastanowie sie co dalej.. ale tak latwo sie nie poddam tylko potrzebuje troche czasu, bo wykonczyly mnie ostatnie tygodnie.

Trzymam za kazda z Was kciuki z calej sily!!!! I Dami za Ciebie!! Serce mi peka! Trzymajcie sie i zycze zdrowia z calego serca!!!
Trzymaj się!!!:* :* Odpocznij, naładuj baterię i wracaj do walki!!! Powodzenia!

@asinka89 @dami trzymajcie się! Myślę o Was.

Dziewczyny jak mam Gonapeptyl rano, a Gonal F wieczorami to ładuję je po jednej stronie czy po dwóch różnych? Pytałam lekarza, ale z niego taka trochę mamałyga że powiedział że "yy można" i w końcu nie wiem jak ;)
Mi Dr powiedział że nie ma znaczenia, można po tej samej stronie robić zastrzyki

Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Teraz JuZ wierze ze jestem w ciazy[emoji7][emoji7];)
1510819451-4454696de516f2ff-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cudny widok :*

Dziewczyny mialam test ale mowie bardzo szybko na pierwsza weryfikacje po transferze.
Wiadomo beta ponizej 5, transfer byl w poniedzialek to normalka ale co myslicie o progesteron i estradiol?

1510851902-48dbb618d02b555b-aaaaaa.jpeg

Czekam na konsultacje z doktorem, ma do mnie dzis albo jutro dzwonic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Trzymaj sie tam cieplo i zaciskam kciuki zeby bylo wszystko dobrze

Do góry