reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1510840820-a880e359799bdbc2-aaaaaa.jpeg
taki moj zdechlaczek mały...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...

Większość po transferze stara się nie stesowac, dbać o siebie, leżeć w łóżku, itp. A Ty nawet gdybyś chciała nie masz takiej możliwości. Mam nadzieję ze za kilka dni zobaczysz pozytywny wynik bety i będzie Wam łatwiej przez wszystko przejść.

Ohhh rany
Potrzebujesz transport cokolwiek masz tel jestesmy do dyspozycji
Ucaluj Damiana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana wszystko mam musze dac sobie rade... mam nadzieje ze z tych nerwow nic kropka sie nie stało no i ze nie dostane zadnego mandatu bo jechałam dosyc szybko..

reklama
Do góry