gooossia17
Fanka BB :)
Ja piłamPytanie na dziś. Można pić slaba kawe rozpuszczalna z mlekiem po transferze?(4dzien)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piłamPytanie na dziś. Można pić slaba kawe rozpuszczalna z mlekiem po transferze?(4dzien)
Zrób za 2 dni. Powyżej 5 oznacza ciąże. Jak będzie przyrastać prawidłowo to Ok. Może późno się zagnieździłKochani co myslicie,
7dpt 3dniowego beta 1.43
9dpt beta 7.03
Chyba troszke male te wartosci
Trzymam kciuki za was oboje. Mam nadzieje, ze będzie dobrze!taki moj zdechlaczek mały...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...
kochana wszystko mam musze dac sobie rade... mam nadzieje ze z tych nerwow nic kropka sie nie stało no i ze nie dostane zadnego mandatu bo jechałam dosyc szybko..Ohhh rany
Potrzebujesz transport cokolwiek masz tel jestesmy do dyspozycji
Ucaluj Damiana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miBetaHCG < 0,1.. game over
Trzymaj się Dami!!! =( wracaj szybko do zdrowia !!!taki moj zdechlaczek mały...
taki moj zdechlaczek mały...