reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mialam test ale mowie bardzo szybko na pierwsza weryfikacje po transferze.
Wiadomo beta ponizej 5, transfer byl w poniedzialek to normalka ale co myslicie o progesteron i estradiol?

1510851902-48dbb618d02b555b-aaaaaa.jpeg

Czekam na konsultacje z doktorem, ma do mnie dzis albo jutro dzwonic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, ze Ok. Przy takim estradiolu nawet szans nie ma aby wystąpiła miesiączka. Progesteronu jest akurat :)

reklama
Ja niestety też skończę dzisiaj na pogotowiu... Czekam tylko na kuriera i moje leki.
Walczę z tym cholerstwem ale ciąża je napędza [emoji17]
Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojoj to nie fajnie ale lepiej jedz na te pogotowie zeby nie skonczylo sie tak jak u Paulinki

witam się z Wami po pracy :) kurde trochę porobiło...
@dami @asinka89 co u Was? macie jakieś wyniki już? wiadomo coś więcej? Trzymajcie się Dziubaski :*
@Nadzieja78 przykro mi kochana, odpocznij, zresetuj się i walczymy dalej :)
@PaulinkaP no pięknie, teraz mamuśka tyłeczek ogarniaj i jak się porobiło to trzeba będzie teraz rodzić :D
@Justin87 niech maluszki zostaną z mamcią :)

hej kochana no nie było dobrze cała droge do szpitala było mu niedobrze,keciło mu sie w głowie, miał straszne dreszcze az cały skakał na łóżku i zaczoł sie dusic... biegały pielegniarki w ta i spowrotem...jak zaczoł mowic ze nie umie oddychac..przybiegła lekarka zrobiła ekg i zabrali go na stacje..podejrzewaja zapalenie organizmu bardzo duze..juz jest po pierwszych badaniach i ma bardzo duzo wody w brzuchu i cos zobaczyli w jelitach... poki co zostaje w szpitalu i nie wiem kiedy wyjdzie...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowka niech opanuja to zapalenie. Trzymajcie sie kochani

Dziewczyny a czy któraś mi pomoże zinterpretować subpopulacje limfocytów?? Bo nk wyszły 18% czyli niestety sporo, ale te inne gówienka to ja pierwszy raz na oczy widzę i nijak nie kumam...

witam się z Wami po pracy :) kurde trochę porobiło...
@dami @asinka89 co u Was? macie jakieś wyniki już? wiadomo coś więcej? Trzymajcie się Dziubaski :*
@Nadzieja78 przykro mi kochana, odpocznij, zresetuj się i walczymy dalej :)
@PaulinkaP no pięknie, teraz mamuśka tyłeczek ogarniaj i jak się porobiło to trzeba będzie teraz rodzić :D
@Justin87 niech maluszki zostaną z mamcią :)
no kochana ciezko jeszcze nie wiadomo co to zapalenie i skad sie wzieło...moj zdechlaczek sie obudził i wcina kolacje.. no narazie podaja kroplowki z lekami.. pewnie jutro na obchodzie wiecej powiedza...a co u Ciebie słychac?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry