reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja wczoraj o 15 miałam transfer dwie blaszki jedna 4BB druga 3 klasy.
Mam pytanko jak funkcjonujecie po transferze?nie wiem czy leżeć czy normalnie funkcjonować. Nie pracuje siedzę z małym w domu. Mąż ma wolne więc opiekuje się synkiem.
Ja piłam słabe dwie kawy po ostatnim transferze.
A betę robiłam w 7dpt 5 dniowego zarodka i miałam betę 14 więc też nie wysoka a się udało :)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Dajesz nadzieję tym z początkową niską beta :). Trzymam kciuki, żeby to podejscie też Ci się udało.

Nie kazdy ma tak dobrze, w DK tez nie mam mozliwosci zrobienia badan ktorych chce. Wszystko zalezy od humoru lekarza. U mnie nie chceli mi zrobic powtorki bety.

Bez powtórki bety, ale mam nadzieję że wszystko jest dobrze i zobaczysz serduszko na wizycie. Jeszcze troszkę czekania masz, ale mam nadzieję że zostanie Ci to wynagrodzone.

Dziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Teraz JuZ wierze ze jestem w ciazy[emoji7][emoji7];)
1510819451-4454696de516f2ff-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gratulujemy kochana ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry