reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A wiec tak kochane CRP jest większe do 51 urosło włączyli antybiotyk 3 razy dziennie buteleczka już pierwsza poleciała pobrali wymaz z szyjki i powiedzieli ze całe szczęście że nie ma gorączki i wymiotow no i ze jeszcze poleze tutaj ;( mam dzwonić o 13 ile dzieci zamrozili jakiej klasy

Trzymaj sie ciepło i wracaj do zdrowia. Daj znać co zamrozili [emoji3]

reklama
Cześć dziewczyny :-) także ja juz po wizycie, pecherzyk nadal nie pękł więc ovitrelle i kolejna wizyta w sobote rano :-)
Dzięki Kochane moje za pamięć @hope322 i @Oczekiwanie2017 jesteście niezastąpione ;-)
Ja spadam na jakis czas od Was,ale wrócę :-D potrzebuję sie wyciszyć.
Trzymam za Was wszystkie kciuki a tak najmocniej, @Oczekiwanie2017 @anett96 życzę Bety do nieba!! @HopeFul87 i Tobie ooczywiście też za to pozytywne myślenie :-)
@hope322 samych dobrych wieści i @dżoasia dzialajcie tam naturalnie :-))
Jak coś jestem pod priv ;-)
@dreamscometrue dzięki za Wszystko :-*

No to czekamy na pęknięcie razem z Tobą! Daj proszę tylko znać jak będziesz miała transfer - będę mocno kibicować i nie puszczaj nas na długo bo będziemy tęsknić [emoji3].

Napije sie dzisiaj wina za to zeby wsio sie u Ciebie udało [emoji3][emoji485]

Kochani co myslicie,
7dpt 3dniowego beta 1.43
9dpt beta 7.03
Chyba troszke male te wartosci :hmm:

Coś sie dzieje to pewne, niby przyrost jest, zrób za dwa dni jeszcze raz. W tym samym labo robiłaś?

Kiedy powinnaś mieć właściwy termin bety od lekarza?

Ja trzymam kciukasy żeby ładnie przerastało. A ty dużo odpoczywaj i dbaj o siebie.

A powiedz mi na sztucznym czy naturalnym cyklu?

Ja niestety też skończę dzisiaj na pogotowiu... Czekam tylko na kuriera i moje leki.
Walczę z tym cholerstwem ale ciąża je napędza [emoji17]
Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Myśle ze nie masz na co czekać! Leć do szpitala czym prędzej pamiętaj ze musisz dbać teraz nie tylko o siebie [emoji3][emoji106]. Bedzie dobrze [emoji3]

A wiec tak kochane CRP jest większe do 51 urosło włączyli antybiotyk 3 razy dziennie buteleczka już pierwsza poleciała pobrali wymaz z szyjki i powiedzieli ze całe szczęście że nie ma gorączki i wymiotow no i ze jeszcze poleze tutaj ;( mam dzwonić o 13 ile dzieci zamrozili jakiej klasy

Oj, dobrze że w szpitalu mogą Ci porobić badania i pomoc. Oby jak najszybciej problemy minęły i zeby informacja o ilości zarodków umilila Ci najbliższe dni.

Kochani co myslicie,
7dpt 3dniowego beta 1.43
9dpt beta 7.03
Chyba troszke male te wartosci :hmm:

Ja w zeszłym cyklu 7 dpt blastki (a to tak jak 9 dpt 3dniowego zarodka) miałam betę odrobinę ponad 7 i niestety nic z tego nie wyszło (kolejna beta już była spadkowa). Ale dziewczyny przytaczaly historię późnej implantacji i szczęśliwych zakończeń.

reklama
Hej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami

★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite :) ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★

Dami to Ty sie trzymaj, bo Ty teraz naszego wsparcia najbardziej potrzebujesz [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry