Super SuperDziewczynki wszy ok serce jak dzwon
Teraz JuZ wierze ze jestem w ciazy[emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Witam, badanie robione w tym samym labo. Ja jestem po transferze swiezaka, wlasciwy termin na sobote 18.11.
Jedyny problem teraz z powtorzeniem bety to, ze ja nie mieszkam w Pl. Wlasnie wczoraj moglam zrobic jeszcze bete w Pl. A teraz to chyba sikaniec mi zostaje ...
a dlaczego poza Polska nie mozesz? Ja tez mieszkam poza i w sumie ide do lekarza mowie co potrzebuje i mi robia
3 maj się chłopieHej dziewczyny, dzis raczej nie będzie nas na forum bo po zmianie leków pb mam chyba na nie alergie i czuję się jak naćpany..Dzwoniłem do kliniki mojej i chcieli po mnie karetkę przysłać ale jedziemy z Aśka sami bo wiocha by nam żyć nie dała.. Pozdrawiam Was dziewczyny! I 3mam jak zawsze kciuki za każdą z was...
Dami
★·.·´¯`·.·★ piszę do Ciebie z mojego HUAWEI p8 Lite ...PóKI WALCZYSZ JESTEś ZWYCIęZCą... ★·.·´¯`·.·★
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
@Nadzieja78 o której mamy sie spodziewac Twojego wyniku?? Caly czas 3mam kciuki a z zacisnietymi ciezko sie pracuje :-)
Dzieki Kochana!!! Czekam jak na szpilkach!!! Wzielam na CITO ale pani w diagnostyce mi powiedziala, ze jest tyle probek, ze moga byc nawet i o 3ciej... za chwile sama ubiore sie w kaftan bezpieczenstwa!
Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Robilam bete tak wczesnie bo nie mieszkam w Pl i chcialam zobaczyc czy cos z tego bedzie. Teraz to chyba tylko sikaniec ...
Czemu za granica nie mozesz zrobic bety??
No w UK to nie takie proste, jedynie moge zamowic taki zestaw do nakuwania opuszka i pobrac krew sama, pozniej wyslac poczta ale to niepredzej niz w poniedzialek...no nica dlaczego poza Polska nie mozesz? Ja tez mieszkam poza i w sumie ide do lekarza mowie co potrzebuje i mi robia
Moim zdaniem ok obiecującoKochani co myslicie,
7dpt 3dniowego beta 1.43
9dpt beta 7.03
Chyba troszke male te wartosci
W UK nie robia badania bety nawet po ivf, tylko sikańce każą robic. Mam jedna mozliwosc sama pobrac krew i wyslac poczta, ale musze zamowic zestaw do badania, także nie wczesniej w poniedziałek dopiero...Czemu za granica nie mozesz zrobic bety??
HopeFul87
Przesylam Ci cala swa pozytywna energie:-)Dzieki Kochana!!! Czekam jak na szpilkach!!! Wzielam na CITO ale pani w diagnostyce mi powiedziala, ze jest tyle probek, ze moga byc nawet i o 3ciej... za chwile sama ubiore sie w kaftan bezpieczenstwa!
reklama
hope322
Za Ciebie tez kciuki Terminow nie podajesz ale wiem, ze dzialasz pelna para i mam nadzieje, ze lada dzien pochwalisz sie piekna betaJa też cały czas trzymam kciuki za @walczaca o szczescie
Podziel się: