reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny , odstawiłam leki 1.5 tygodnia temu
( ciąża patologiczna) a dziś zasłabłam w sklepie. Czy to możliwe żeby to był jeszcze efekt leków ? Do lekarza jestem zarejestrowana na 28.11. Miesiączka była skąpa po odstawieniu leków.

reklama
Mialam , jakies 10 dni po lyzeczkowaniu . Ginekolog powiedzial ze widzi tam malutki krwiaczek i dal mi tabletki na pozbycie sie go . Jutro sie okaze czy znikl. Ale przy ilosci krwi ktora teraz ze mnie uchodzi jak nie wtedy to teraz :szok:
Czyli powódź...??
A ja sobie jeszcze na @ poczekam... okazalo se ze rosnie.ladny pwcherzyk na prawym jajniku i juz ma 19mm, powinien za kilka dni peknac. I dr powiedziala ze wcale nie.musze uwazac jak chce sie poprzytulac z mezem hihi. Endo prawie 7 mm - ponoc ladne :) nie wiem czy mowic o tym mezowi, bo biedny moze sobie narobi nadziei albo sie przestraszy... tyle lat sie nie udawalo to czemu teraz by mialo... ale po orzechy zajade do sklepu bo przed transferem prawie wszystko wyżarłam:laugh2:

No to mnie pocieszylas :) jakos to musi byc. Jakby co to wiesz gdzie w Krakowie najlepiej sie udac z hiperka? Zeby nie trafić na jakas rzeznie...

Ja sie jutro dowiem co i jak bo bede miala rozpisywana stymulacje...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to ja pierwsze co to pisalabym do mojej Pani;) a tak serio to jak cos to na kopernika chyba, bo tam jest najwiecej specjalistow...

Dziewczyny , odstawiłam leki 1.5 tygodnia temu
( ciąża patologiczna) a dziś zasłabłam w sklepie. Czy to możliwe żeby to był jeszcze efekt leków ? Do lekarza jestem zarejestrowana na 28.11. Miesiączka była skąpa po odstawieniu leków.
Kochana a powtarzalas bete czy na pewno spadla do 0? Moze to efekt detoksu organizmu, a jadlas/pilas dzis normalnie? Nie bylas jakas odwodniona? Cukier ci nie spadl...?

Jutro sprawdzę betę. Byłam nawodniona, zdążyłam wypić herbatę i dwie szklanki wody. W poniedziałek też mi się to przytrafiło. Miałam nadzieję, że mizerna miesiączka wszystko załatwiła. Zawsze mam 7 dni i obfitą.

Czyli powódź...??
A ja sobie jeszcze na @ poczekam... okazalo se ze rosnie.ladny pwcherzyk na prawym jajniku i juz ma 19mm, powinien za kilka dni peknac. I dr powiedziala ze wcale nie.musze uwazac jak chce sie poprzytulac z mezem hihi. Endo prawie 7 mm - ponoc ladne :) nie wiem czy mowic o tym mezowi, bo biedny moze sobie narobi nadziei albo sie przestraszy... tyle lat sie nie udawalo to czemu teraz by mialo... ale po orzechy zajade do sklepu bo przed transferem prawie wszystko wyżarłam:laugh2:
Tak powódź. Po pierwszym lyzeczkowaniu też tak było. A tobie życzę powodzenia a nóż widelec :wink:

Dziewczęta, dziś mija 5 dpt. Cały dzien czuje sie dziwnie. Słabo. Temperatura mi podskoczyła do 37.1 Czy to możliwe ze to objaw implementacji? Czy po prostu, nie wiem, łapie mnie grypa?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie znów przychodzę do Was z pytaniem. Dzis jest 6dpt i od rana boli mnie prawy jajnik, nie ważne czy leze czy chodzę... zostało mi 6 dni do bety która wyznaczył mi lekarz, ale mam pytanie - czy warto zrobić test z moczu w 10 dpt? Niepokoje sie przez ten ból i właśnie sie zastanawiam kiedy warto zrobić test jak miałam podany 3 dniowy zarodek 9.11??
Witaj. Czyli jesteśmy w podobnej sytuacji. Tylko u mnie jest 5dpt crio i lewy jajnik.... po stymulacji nie może mnie boleć bo jestem już dwa miesiące po punkcji. Dzwonił am do lekarza powiedział abym się nie marwtila...Ale jakoś ciężko się nie martwić kiedy kucie staje się bólem:( sama nie wiem co myśleć...

reklama
Wiem,ze przy luteinie nie powinno mierzyc sie temp.ale zawsze mierzylam;) po pierwszym transferze nie udanym mialam normalna jak zawsze do 37 nie dochodzilo,a teraz po udanym caly czas 37,1:) i tak to moze byc dobry znak...

Do góry