Witaj w klubie ... też jestem 5dpt i czuję się fatalnie. Bardzo boli mnie jajnik,wcześniej tylko kucie czułam a teraz to już polaczone z bólem. A twoje objawy... daj Bóg aby to był objaw implantacji... Ale co my biedne możemy wiedzieć pozostało mieć tylko nadziejęDziewczęta, dziś mija 5 dpt. Cały dzien czuje sie dziwnie. Słabo. Temperatura mi podskoczyła do 37.1 Czy to możliwe ze to objaw implementacji? Czy po prostu, nie wiem, łapie mnie grypa?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
labelladurmiente
Fanka BB :)
Witaj w klubie ... też jestem 5dpt i czuję się fatalnie. Bardzo boli mnie jajnik,wcześniej tylko kucie czułam a teraz to już polaczone z bólem. A twoje objawy... daj Bóg aby to był objaw implantacji... Ale co my biedne możemy wiedzieć pozostało mieć tylko nadzieję
To prawda... Zrobiłyśmy i robimy wszystko co w naszej mocy. Reszta w rękach losu! Oby ten nam sprzyjał!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawde nie martwcie sie tym bolem jajnika (w sumie ja tez sie balam ale przeszlo i jest wszystko dobrze)czytalam ze moze bolec tez mialam punkcje 2miesiace temu... Wiec to nie od tego.Bedzie dobrze i u Was napewnoWitaj. Czyli jesteśmy w podobnej sytuacji. Tylko u mnie jest 5dpt crio i lewy jajnik.... po stymulacji nie może mnie boleć bo jestem już dwa miesiące po punkcji. Dzwonił am do lekarza powiedział abym się nie marwtila...Ale jakoś ciężko się nie martwić kiedy kucie staje się bólem sama nie wiem co myśleć...
dżoasia
W sumie kochana po 7 tygodniach to prawie jak podwojna @... ale masz.pewnosc ze to co tam naroslo sie ladnie zluszczy i w styczniu bedzie pieknie ciesze sie, ze sie uporalas ze strata i stajesz znowu do walki! :*Tak powódź. Po pierwszym lyzeczkowaniu też tak było. A tobie życzę powodzenia a nóż widelec
walczaca o szczescie
I wino :-) koniecznie wino i mily wieczór z m :-))Czyli powódź...??
A ja sobie jeszcze na @ poczekam... okazalo se ze rosnie.ladny pwcherzyk na prawym jajniku i juz ma 19mm, powinien za kilka dni peknac. I dr powiedziala ze wcale nie.musze uwazac jak chce sie poprzytulac z mezem hihi. Endo prawie 7 mm - ponoc ladne nie wiem czy mowic o tym mezowi, bo biedny moze sobie narobi nadziei albo sie przestraszy... tyle lat sie nie udawalo to czemu teraz by mialo... ale po orzechy zajade do sklepu bo przed transferem prawie wszystko wyżarłam
dżoasia
Córcia! Wazne ze oczko jest i to na swoim miejscu! ciesze sie bardzo :*Chyba za dużo sobie wyobrażałam na tej pierwszej wizycie [emoji6] Najważniejsze, że ciąża jest [emoji4] I świrowania ciąg dalszy. Bo 2 tygodnie, to jak ćwierć wieku.
dżoasia
Wino!!! Koniecznie ale na szczescie wino mam dzisiaj trzeba odswiezyc nasienie, Z by kolo weekendu zolnierze byly gotowe do ewentualnej walkiI wino :-) koniecznie wino i mily wieczór z m :-))
Ale tak czy siak na nic oprocz dobrego seksu sie nie nastawiam - w koncu czasem mialam torbiele itp wiec bedzie po prostu seks najwyzej znowu bedziemy razem szly na bete jak sie za 2 tygodnie @ nie pojawi
walczaca o szczescie
Życzę Ci tego z calego serca!!:-)Wino!!! Koniecznie ale na szczescie wino mam dzisiaj trzeba odswiezyc nasienie, Z by kolo weekendu zolnierze byly gotowe do ewentualnej walki
Ale tak czy siak na nic oprocz dobrego seksu sie nie nastawiam - w koncu czasem mialam torbiele itp wiec bedzie po prostu seks najwyzej znowu bedziemy razem szly na bete jak sie za 2 tygodnie @ nie pojawi
U
użytkownik 177795
Gość
@marg88 oby to był dobry objaw, nie boli mnie teraz jakoś bardz mocno ale czasem ukłucie czuje... piersi jakby większe, obolałe i wrażliwe... niestety podobnie jak na okres.. a robisz test wczesniej z moczu? Kiedy testujesz betę? @labelladurmiente ja co prawda odczuwam jakbym była ciut cieplejsza... albo mnie sie wydaje a w domu termometra brak
reklama
Oczekiwanie2017
A ja za Ciebie trzymam codziennie :-) Aby dobrze trafić :-) A po transferze wybierasz się do pracy czy będziesz leżeć w domu??
Kilka dni pobede na urlopie więc będę odpoczywala (glownie dlatego, że po estradiolu to bym mogła cały czas spać .
Podziel się: