reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja dziś w końcu byłam na badaniach od immunologa :) Wyniki za ok 3-4 tygodnie, ale i tak jestem zadowolona, że coś się w końcu dzieje :) Na 15.40 idę tez na wizytę, żeby sprawdzić jak sobie radzi moja macica po łyżeczkowaniu, dziś już 30ty dzień po zabiegu a po @ ani śladu, więc trzymajcie kciuki, żeby tam wszystko było dobrze, bo trochę się obawiam...
Trzymam kciuki kochana ✊✊

reklama
Dziewczynki ja dziś w końcu byłam na badaniach od immunologa :) Wyniki za ok 3-4 tygodnie, ale i tak jestem zadowolona, że coś się w końcu dzieje :) Na 15.40 idę tez na wizytę, żeby sprawdzić jak sobie radzi moja macica po łyżeczkowaniu, dziś już 30ty dzień po zabiegu a po @ ani śladu, więc trzymajcie kciuki, żeby tam wszystko było dobrze, bo trochę się obawiam...
Ja mialam 27.9 lyzeczkowanie a okres dostalam wczoraj . Nie martw sie . Przewaznie 4 do 6 tygodni trzeba czekac . U mnie prawie 7 było:angry:

Mam rezerwe nieznacznie mniejsza niż Paulina a miałam większe dawki leków i dług protokół. Stąd moje podejrzenia. Nie mam jak sprawdzić. Akut ginekologiczny 100 km stad

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymaj sie ciepło wiem co to znaczy silny ból brzucha może naprawdę jedź do lekarza ja nie pojechałam odrazu i potem bylo gorzej

Ja mialam 27.9 lyzeczkowanie a okres dostalam wczoraj . Nie martw sie . Przewaznie 4 do 6 tygodni trzeba czekac . U mnie prawie 7 było:angry:
Ja caly czas mam cicha nadzieje ze jednak az tyle nie bede musiala czekac ale jeslu bedzie trzeba to poczekam... i tak nie mam na to wplywu. Ale ze ja z tych niecierpliwych i ciekawskich to sprawdze co tam sie dzieje - tym bardziej ze u mnie przewaznie sa cykle bezowulacyjne, to nie mam pojecia czego i kiedy mam sie spodziewac... :)

Jak na razie nic ciekawego . Jutro mam wizytę w klinice . Doktor chce zobaczyć jak tam moja macica czy wszystko do normy wraca , pobiera mi też krew . Sprawdza hormony . Chcą również zrobić dokładniejsze badania w kierunku krzepliwosci, mimo że te podstawowe są w normie . Poczekamy zobaczymy . A jeśli żadnych niespodzianek nie będzie stymulacja będziecie styczniu.

Dziewczyny, zaczynałam z Wami, a już 14 tydz ciąży. Uciekam, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby się udało. Szczególnie kibicuje @dżoasia razem betowałyśmy, dużo przeszłaś i wierzę, że osiągniesz swój cel i @walczaca o szczescie kciuki.
Dziękujemy, ale odzywaj się czasami co u Was :-) I koniecznie podziel się z nami nowiną i pięknymi zdjęciami już po porodzie :-)
Również życzę Wam wszystkiego dobrego, powodzenia i zdrowia jak najwięcej!! :-)

reklama
Do góry