reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli powódź...??
A ja sobie jeszcze na @ poczekam... okazalo se ze rosnie.ladny pwcherzyk na prawym jajniku i juz ma 19mm, powinien za kilka dni peknac. I dr powiedziala ze wcale nie.musze uwazac jak chce sie poprzytulac z mezem hihi. Endo prawie 7 mm - ponoc ladne :) nie wiem czy mowic o tym mezowi, bo biedny moze sobie narobi nadziei albo sie przestraszy... tyle lat sie nie udawalo to czemu teraz by mialo... ale po orzechy zajade do sklepu bo przed transferem prawie wszystko wyżarłam:laugh2:

Dobrze, że stosowalas kuracje winem, opłacało się dbać o endo bo może naturals się trafi. Przytulaj się z Mężem jak masz zielone światło :). Może już nie będziesz do stycznia musiała czekać.

@marg88 oby to był dobry objaw, nie boli mnie teraz jakoś bardz mocno ale czasem ukłucie czuje... piersi jakby większe, obolałe i wrażliwe... niestety podobnie jak na okres.. a robisz test wczesniej z moczu? Kiedy testujesz betę? ;) @labelladurmiente ja co prawda odczuwam jakbym była ciut cieplejsza... albo mnie sie wydaje a w domu termometra brak :errr:
Mnie to boli i nawet mocno , tak się zastanawiam czy coś na paracetamolu mogę wziąć ??
a test? Chyba tylko krew zrobię 20 bo ostatnio testy za dużo nerwów i płaczu mnie kosztowały, a leki i tak brałam do bety więc teraz nie chce się stresować... Tym bardziej ze to już ostatnia moja próba. Ja już chyba też się poddaje, nie mam siły już do walki :( ani żadnych mrozaczkow. Wyć mi się chce.

Jutro sprawdzę betę. Byłam nawodniona, zdążyłam wypić herbatę i dwie szklanki wody. W poniedziałek też mi się to przytrafiło. Miałam nadzieję, że mizerna miesiączka wszystko załatwiła. Zawsze mam 7 dni i obfitą.

Sprawdź betę, taki skapy okres mógł być wynikiem brania leków ale zawsze warto sprawdzić czy tam coś się nie dzieje. Może jakaś morfologia jeszcze, żelazo, itp. (mały koszt a można z wyników też coś wyczytać).

Dobrze, że stosowalas kuracje winem, opłacało się dbać o endo bo może naturals się trafi. Przytulaj się z Mężem jak masz zielone światło :). Może już nie będziesz do stycznia musiała czekać.
Na cud nie liczę, chociaż nie powiem, iskierka nadziei na dnie serducha się tli :) Chyba sam fakt, że ten pęchol rośnie jakoś tak mnie podbudował, że nie jestem aż tak do końca chodzącą beznadzieją :p

Mnie to boli i nawet mocno , tak się zastanawiam czy coś na paracetamolu mogę wziąć ??
a test? Chyba tylko krew zrobię 20 bo ostatnio testy za dużo nerwów i płaczu mnie kosztowały, a leki i tak brałam do bety więc teraz nie chce się stresować... Tym bardziej ze to już ostatnia moja próba. Ja już chyba też się poddaje, nie mam siły już do walki :( ani żadnych mrozaczkow. Wyć mi się chce.
Paracetamol weź, lepiej dla kropka jak weźmiesz jeden apap niż jak się będziesz męczyć. Kochana, póki nie masz bety do głowa do góry, teraz postaraj się być szczęśliwa, na zmartwienia jeszcze ewentualnie będzie dość czasu :*

reklama
Do góry