Witam dziewczynki z dalekiej podróży, wreszcie wróciłam do domu i powiem wam w sekrecie, że nie sama...
Ale po kolei. Pobrano 14 pecherzyków z tego 9 MII, 2MI,GV2,Artretyczne1(cokolwiek to znaczy). Ostatecznie zapłodniło się 7. 2 mam podane i 5 mrozaczków. Podali mi 2 zarodki 8A
.Oprócz tego miałam nacięcie otoczki. Wszystko trwało z 10 min., kolejne 10 leżałam na fotelu gin. A potem godzinkę w łóżku i do domciu. Cały poniedziałek leżałam. Do piątku mam L4 i zamierzam sie relaxować-choć prania mam masę całą. Lekarstwa które do tej pory zarzywałam dalej mam brać do wykonania testu. Brzuch mam jakby spuchnięty nie umie go wciągnąć no i miałam dziwna rzecz po punkcji - „ból odbytu“ ale lekarz powiedział, ze może to być podrażnienie otrzewnej. Narazie czuje się dobrze, troche pokuwa mnie podbrzusze ale obiecałam sobie, że nie będe schizować, obudziłam sie z bólem głowy-może powoli dochodzi do mnie co się stało.
A jak u was wyglądało po transferrze czy miałyście jakieś specjalne zalecenia?Można pić kafe bo ja bez tego ani rusz, w sumie od tego dzień zaczynam.
No to się rozpisałam
miliaa –właśnie przeczytałam, że nie miałaś jednak transferu, może to i dobrze że tak się stało, odpoczywaj, a miesiąc szybko minie, pozdrawiam cieplutko
domi123 – cześć domi123. Ja z dr M. jestem bardzo zadowolona a jak się uda to w ogóle będę. Jakby nie on to już nie miałabym jajowodów. Zdecydowałam się polegać na jego intuicji. Pacjentki traktuje b. dobrze ale ma ich strasznie dużo i wizyty są króciutkie. Ale na wszystkie pytania odpowie o ile jakieś masz bo jak nie to bierze kartotekę i prowadzi do drzwi. Mogło by się to komuś nie spodobać jak płaci tyle kasy ale ja chce konkretnych działań i efektów i nie koniecznie musze siedzieć pół godz. w gabinecie. Tyle lat leczenia w Provicie a tu 1 m-c i już jestem po imsi. Ja polecam. Jak masz jakieś pytania to wal śmiało. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Aniołeczek- trzymam kciuki za czwartek.
masia123 –hej chyba nie miałyśmy jeszcze okazji pogadać, pozdawiam Cie i życze powodzenia
memories02- trzyma kciuki za punkcję i transfer
madzialenak – witaj no to w podobnym czasie miałyśmy transfer, ja w poniedziałek i jak ty jestem na wolnym
Lola216 – to sobie jodu zakosztujesz i poodpoczywasz, gratulejszyn parki
Igiełka –czekam na wieści o Twojej psiapsółce
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki, teraz znów będę na bieżąco.