reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

milaa - ostatnio się dowiedziałam, że zarodki lepiej się przyjmują na naturalnym cyklu.

A ja już się niesamowicie cieszę, bo mam nadzieję, że jutro będzie ostatnia w tym roku @ i przyszła wiosna będzie pod znakiem dłuuugich spacerków z Bąbelkami ;)

BRAWO za tak pozytywne myślenie :))))) Nie tylko wiosna będzie pełna spacerów ale i lato,jesień...... :)))))

reklama
cie,mogród jak się patrzy w tej naszej polsce... i takie głupoty pinii publicznej podają. moja baca sie ostatnio nasłuchała radia maryja i tam podobno mówili że :"na takie invitro to stać kazdego bo to kosztuje tylko 3 tysiące" normalnie czasem to aż się nie chce słuchać tych wiadomości wszystkich:( W jakim my żyjemy świecie???

Dziewczyny, czytałam dosłownie to samo na innym forum:

PO odkłada sprawę in vitro. PiS składa dwa projekty - Wiadomości - WP.PL

Nie chcę się już znowu nakręcać,ale mam ochotę wyjechać z tego kraju, co wejdę na wiadomości to mi ciśnienie skacze:-(
Last time ja też nie wyglądam pięknie w ciąży-czuję się okropnie...jestem chodzącym koszmarem i nie jestem jedną z tych kobiet, który w ciąży wyglądają pięknie i promieniująco! Mam pryszcze na twarzy, na dekoldzie, ramionach, włosy mi rasną wszędzie tak jak nigdy i to takie czarne, no i sadło na brzuchu też już niezłe. Czuję się aseksulanie;-)

Lazaya - kolejne usg mam za tydzień w czwartek i już się boję.... ;)))

miliaa - Witaj kochana :)) Pytasz jak się czuję - dziękuję,dobrze,choć powoli zaczynam wariować,więc nie wiem czy w przyszłym tygodniu zamiast do ginekologa nie wybiorę się przypadkiem do psychologa. Te objawy... pojawiają się,znikają - obłęd. Dzisiaj rano piersi przestały mnie boleć no i jak tu nie myśleć czy aby wszystko jest ok. Oczywiście,cały czas staram się myśleć TYLKO POZYTYWNIE :))) A jak Ty się czujesz? Czas szybko leci,niebawem będziemy czekać na wynik twojej POZYTYWNEJ bety :)))

Dziękuję. Eh no cóż muszę czekać. A najgorsze jest to że jutro już bym miała badanie estradiolu i przygotowanie a tak przez to że jej @ nie ma mam:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Last time - no bo wiosną to będą Bąbelki, potem dzidziusie, które przeistoczą się w Człaptaczki :-)
aniołeczek - szkoda Twoich i Dzidziusia nerwów na takie głupoty!!!!

masia123-dziękuję za namiar, właśnie podczytuje co nieco o doktorku no i rzeczywiście dobre ma opinie.
miliaa-zarodeczki miałam podane w trzeciej dobie(a już myślałam że wszystko napisałam)
aniołeczek-poczytałam ten artykulik, szkoda słów…
nicola 691-witaj, nie mam pojęcia co z twoją@ nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale na pewno któraś z kobietek coś Ci doradzi

UWAGA!!!-poszukuję dobrego Gina z okolic Wodzisławia, Rybnika, Żor (woj.śl.)Macie namiary to byłabym wdzięczna;-)

Nikola- witaj i rozgość się. możesz śmiało pisać zawsze znajdzie się ktoś kto będzie znał odp na twoje pytania. Z tymi @ to różnie bywa... jesli jesteś pewna że nie jesteś w ciąży to niestety nie zostaje ci nic innego jak czekać cierpliwie...

Dziewczyny, ja tez jestem taka slabawa, do wczoraj ciagle glodna a dzis juz odwrotnie... Jem na sile, bo mi niedobrze....
A do tego spie, no I sie stresuje, bo moje pierwsze usg przelozyli z piatku na dzisiaj! Juz dzis bede wiedziala co I jak :) jestem tak zestresowana, ze nie moge sie na niczym skupic....
ja tez z moim M ogladalismy wiadomosci.... Tragedia!!!

reklama
Dziewczyny, ja tez jestem taka slabawa, do wczoraj ciagle glodna a dzis juz odwrotnie... Jem na sile, bo mi niedobrze....
A do tego spie, no I sie stresuje, bo moje pierwsze usg przelozyli z piatku na dzisiaj! Juz dzis bede wiedziala co I jak :) jestem tak zestresowana, ze nie moge sie na niczym skupic....
ja tez z moim M ogladalismy wiadomosci.... Tragedia!!!

Kochana, mocno ale to mocno trzymam kciuki za Twoją dzisiejsza wizytę :))) Wszystko musi być dobrze. Wiem,co to stres przed wizytą. Przed pierwszą myślałam,że umrę ze strachu,przed drugą tylko trochę było lepiej a teraz przed trzecią znowu mocno się stresuję bo te moje objawy ciążowe są a potem znikają......
Będzie dobrze kochana :)))) Czekam na wieści.

Do góry