Hej wzięła mnie karetka z domu do szpitala nie mogłam juz wytrzymać tego bólu zrobili zdjęcie brzucha i usg i na usg wyszło że koło jajnika jest coś podobnego do krwiaka i mam czekać na konsultacje ginekologiczna dostałam tramal i trochę puścilo te cos ma 67mm na 66mm zobaczymy co będzie dalej boję sie jak nie wiem co
reklama
Przyjęli mnie na oddział ginekologiczny okazało się że jajnik jest dosyć sporo powiększony i jest płyn powiedzieli że to hiperstymulacja i beda leczyć zapobiegawczo i jutro zrobią usg czy płynu nie jest więcej a teraz leć kroplowka przeciwbólowa dam znać jutro po obchodzę co mówią brzuch boli ale już zdecydowanie mniej jak te leki dali
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Zmykam spac...jutro wazny dzien...3majcie kciuki zeby moja kropcia ze mna została...Powodzenia dla wszystkich i samych pozytywnych wiesci:-)
Powodzenia. Niech Maluszek zostanie w brzuszku na ok.9 miesięcy
Oczekiwanie2017
@Aguleczka29 @goffa13 jutro pierwszy raz usłyszycie serduszka waszych maluszków. Życzymy Wam samych dobrych wieści i tylko lez szczęścia!
@czarnu1a powodzenia na wizycie i miłego podgladania skarba
Miłego dnia wszystkim
Przyłączam się do życzeń. Pięknych widoków na USG życzę
Oczekiwanie2017
Przyjęli mnie na oddział ginekologiczny okazało się że jajnik jest dosyć sporo powiększony i jest płyn powiedzieli że to hiperstymulacja i beda leczyć zapobiegawczo i jutro zrobią usg czy płynu nie jest więcej a teraz leć kroplowka przeciwbólowa dam znać jutro po obchodzę co mówią brzuch boli ale już zdecydowanie mniej jak te leki dali
Dobrze, że sytuacja już trochę opanowana. Przykro mi, że musisz przechodzić przez taki ból . Najważniejsze ze jesteś już pod opieką lekarzy. Mam nadzieję ze szybko wyjdziesz do domu.
@PaulinkaP szkoda że lekarz wcześniej nie wysłał Cię do szpitala! Dobrze że już masz pomoc... Trzymaj się!
---32tc---
---32tc---
I dupa tak jak u Ciebie <0,1 [emoji30]
dżoasia
Kochana trzymaj sie. Wiadomo co to jest to kolo jajnika? Szkoda ze jednak wczoraj nie pojechalas do swojego gina - ale dobrze ze juz masz opieke. Widac dobrze sie toba zajeli, a balas sie ze nic nie poradza dawaj znac co i jakPrzyjęli mnie na oddział ginekologiczny okazało się że jajnik jest dosyć sporo powiększony i jest płyn powiedzieli że to hiperstymulacja i beda leczyć zapobiegawczo i jutro zrobią usg czy płynu nie jest więcej a teraz leć kroplowka przeciwbólowa dam znać jutro po obchodzę co mówią brzuch boli ale już zdecydowanie mniej jak te leki dali
reklama
Podziel się: