Sol
Fanka BB :)
I mój please xBędzie dobrze .... wierzę w to więc nie ma co się załamywać kiedyś nadjedzie mój czas mój i Mruch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mój please xBędzie dobrze .... wierzę w to więc nie ma co się załamywać kiedyś nadjedzie mój czas mój i Mruch
Mam jeszcze jednego kochana, dobrą masz pamięćA
Nie masz juz mrozakow? Wydawalo mi sie ze jeszcze jeden Wam zostal... :-(
Ja chcę jeszcze w tym roku ale pewnie zrobią mi najpierw badania 11.12 mam wizytę niewiem czego mam się spodziewać bi to był pierwszy transfer. Ja w piątek byłam na zakupach a jutro farbuje włosy po tym jak zobaczyłam kreche na teście musiałam się odstresowacU mnie nic, już wczoraj po ostatnim teście odstawiłam leki. Dziś już dostalam okres także tylko progesteron mnie trzymal.
Dzięki za pamięć kochana.
Szykuje się na 2018. Trochę mi smutno bo jak w marcu się pojawiłam w walce po mrozaczki to myślałam, że chociaż uda się zajść w ciążę. Nie byłam pewna czy ze mną zostanie ale na serio myślałam że się uda zajsc... a tutaj 2 histeroskopie, 3 transfery i 1 biochemiczna ciaze później muszę myśleć o kolejnym roku i co najgorsze kolejnej procedurze. Ciezka jest ta walka z niepłodnościa...
Zeby wynik dobrze rokowal to chyba dwucyfrowy powinien byc...Dziewczyny, taz z ciekaowsic bo moze ktoras ma zapisane albo pomprostu wie Na etapie takich wczesnych bet jak my robimy.. to powiedzmy wlasnie 9 dpt 5dniowej blastki jakie sa normy na betahcg? Normalnie ciaze sie liczy od sostatniej miesiaczki no to bylby moj 3 czy tam nawet 4 tydz ale oczywiscie przez stymulacje i dlugi protokol to jest wszystko przeklamane.. jak to sie liczy? Mam sie cieszyc jak bedzie cokolwiek powyzej 1?
Przygotowuje sie juz psychicznie a lubie wiedziec z czym sie mierze.. bede wdzieczna za info.
Nie, prolutex to progesteron pomaga utrzymac ciaze a fraxyparyna rozrzedza krew wskazana przy roznych problemach immunologicznych a takze dla lepszego ukrwienia macicyDziewczyny prolutex to dziala tak samo jak frexapirina??
trzymam kciuki za ciebie mocno ...Zmykam spac...jutro wazny dzien...3majcie kciuki zeby moja kropcia ze mna została...Powodzenia dla wszystkich i samych pozytywnych wiesci:-)
Nie było Cię w kalendarzuZmykam spac...jutro wazny dzien...3majcie kciuki zeby moja kropcia ze mna została...Powodzenia dla wszystkich i samych pozytywnych wiesci:-)