reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nikt nie postawił takiej diagnozy. Owulacje mam normalną, okresy zawsze w punkt, nie robią mi się torbiele i w czerwcu miałam robione badania w tym kierunku, które nic nie wykazały.
Evelevel to tylko sie cieszyc ,ze masz takie AMH:)
Badania szwedzkich naukowców wykazały, że wysoki poziom hormonu anty-Mullerowskiego zwiększa szansę na urodzenie dziecka. Kobiety z wyższym stężeniem AMH będą bardziej podatne na stymulacje jajników do wydzielania komórek jajowych, które będą w dalszej kolejność poddawane zapłodnieniu in vitro.

Dla lepszego humoru..
walka kota o ostatnią Asi kanapkę z szynką..
1510521907-10f250a37452a52b-aaaaaa.jpeg

1510521929-4837a5f7dbc32c93-aaaaaa.jpeg

1510521951-ec7cb3d886001d2c-aaaaaa.jpeg

1510521977-620e3d5ddf8ac096-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym widziala swojego przy kanapce : )

reklama
Staraczki, mam znów pytanie :) podrażniłam siebie przez aplikator luteiny i lekarz zalecił mi maść
Clotrimazolum ale... czytam w necie ulotkę i wyraźnie jest napisane żeby nie stosować w 1 trymestrze ciąży... ja jestem przed betą... co robić? kupić? da się inaczej wyleczyć? może czymś delikatniejszym?
Może pimafucort?

---32tc---

Do góry