reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Staraczki, mam znów pytanie :) podrażniłam siebie przez aplikator luteiny i lekarz zalecił mi maść
Clotrimazolum ale... czytam w necie ulotkę i wyraźnie jest napisane żeby nie stosować w 1 trymestrze ciąży... ja jestem przed betą... co robić? kupić? da się inaczej wyleczyć? może czymś delikatniejszym?

reklama
No to daleko ode mnie, ja jestem w Szwajcarii w Zurychu.

A jak sie czuje? Bo ja troche dziwnie, tak jakby pod biustem tak wysoko czuje cos dziwnego ale cholera nie wiem co to jest! Takie dziwne uczucie, nie bolace ale takie dziwne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ja ja się czuje normalnie. Jajniki po punkcji przestały mnie wreszcie boleć, piersi tez juz nie bola. Jestem dziwnie spokojna =)

No u mnie tez zawsze wszyscy zaprzyjaznieni wiedza dookola, wspieraja..a potem wiadomo - czekaja na informacje.. to jest trudne ale dobrze jest miec w okol przyjaciol, ktorzy otra lzy, przytula, wysluchaja, zabiora na wodke :)

A plan z silownia dobry! Ja tez przytylam od tych hormonow i bardzo nie podoba mi sie to co widze w lustrze :/
Nas tez za każdym razem i doceniam to bardzi bo każdy chce dobrze ale czasami juz po prostu nie ma się siły na to wszystko..... dzisiaj w pewnym momencie nie wytrzymalam i moje najlepsze kumpele opieprzylam z góry a dół ze maja się nie uzalac ze maja przestać gadac ze będzie dobrze i co podzialalo od razu temat zszedł na zakupy itp :-D i od razu lepiej się zrobiło

Ja bym chciała mieć po ostatnim transferze taki progesteron jak Ty masz teraz :) .
dziękuję :) mam tylko nadzieję że dobrze wróży... z góry przepraszam za laicką orientację w temacie - zdarza się tak, że progesteron taki jak u mnie a beta jednoznacznie negatywna?
pytam bo dziś jest 4dpt a zaczyna mnie boleć dół brzucha.. co to oznacza? :(

Powiem Ci że po dzisiejszym spotkaniu z @Peugeotka36 naładowałem baterie do życia.. chciałbym żeby moja choroba stała się historią bo są na świecie ludzie naprawdę pozytywni i poza tym widząc jej córeczkę zapragnąłem jeszcze bardziej mieć taki skarb z Asia.. jeśli tylko będę mógł i Asia też to jak najbardziej ustalamy datę i spotkanie siłaczkowe planujemy[emoji4] [emoji87]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze to ladowanie akumulatorow komu jak komu ale tobie jest potrzebne na maksa i dobrze ze Linda i Nikola pomogly w tym :) :*

Ja swego czasu jeśli się nie boisz ogladalem Walking death... Hehe..Początkowo to typowy film o zombie ale z czasem pokazane jest jak w postapokalistycznym świecie podejście ludzkie do człowieczeństwa się zmienia[emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo tak ten serial tez polecam choc pozniej juz mi sie znudzil bo strasznie sie ciagnie :)

reklama
Do góry