U
użytkownik 177795
Gość
Betuje w czwartek, a ty??
Ja betuję 21.11... w mnie wtedy będzie 12 dni po transferze... a robisz jakieś sikańce wcześniej czy czekasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betuje w czwartek, a ty??
asiu ,w tym tyg mamy transfer w Pradze ,Nasza dawczyni miala w Sobote punkcje ,z 8 komorek ,6 sie zapolodnilo i dzielnie sie dziela
albo ladnie przyswajasz albojesz go od rana do wieczora ,albo jestes w ciazy.opcji 4 nie mawielkie dziękuję to moje 1 in vitro i jestem bardzo ciemna w tym temacie...
@dreamscometrue dziękuję muszę zobaczyć ten lek szukam czegoś bezpiecznego póki nic nie wiadomo...
Glupoty opowiadal
To po co je mrozili
albo ladnie przyswajasz albojesz go od rana do wieczora ,albo jestes w ciazy.opcji 4 nie ma
Ja betuję 21.11... w mnie wtedy będzie 12 dni po transferze... a robisz jakieś sikańce wcześniej czy czekasz?
Ja miałam jeszcze duphaston do takiego zestawu [emoji6]heheh mam zapisane 3x1 tabl luteiny i codziennie 1 amp Prolutex i nie wiem czy to dużo czy mało
marzę o 3 opcji!
asiu ,w tym tyg mamy transfer w Pradze ,Nasza dawczyni miala w Sobote punkcje ,z 8 komorek ,6 sie zapolodnilo i dzielnie sie dziela
w sumie normalnie ,Prolutex troche nadgania,kiedy mialas transfer?heheh mam zapisane 3x1 tabl luteiny i codziennie 1 amp Prolutex i nie wiem czy to dużo czy mało
marzę o 3 opcji!
Mialam czekac ale sie nie dalo... zrobilam dzisiaj.. nic nie pokazal dobrego ale jest wczesnie, wiec nie traktuje go powaznie Pewnie jutro tez zrobie..ale tak na prawde dopiero bete w czwartek uznam. To bedzie 9 dpt 5dniowej blastki. Jesli jestem w ciazy to juz bedzie wiadomo. Na pt mam umowiona w razie czego wizyte u lekarza (w innym miescie) i tam powtorze, a jesli nic nie wyjdzie to wizyte odwoluje impozostaje konsultacja telefoniczna, bo szkoda mi jechac taki kawal drogi.