reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

cześć dziołszki:)

witam nowe koleżanki- wszystkim życzę duzo wytrwałości i szcześliwego zakończenia:)

last time dobrze pamiętasz- czwartek moja obrona:)

ja czuję się ok nadal nie mam nudności czy innych objawów- na szczęście:) mam dos dobry apetyt i jem wszysto i dużo a szczególnie owoce i marchewkę:)

reklama
Ja rowniez witam nowe kolezanki i powodzenia zycze

masia123 - milo cie znowu widziec
gienek - no planuje pracowac dokad sie da czyli tak mysle ze do wrzesnia, juz coraz gorzej ta praca mi wychodzi. Oj teraz zaluje ze nie jestem w PL bym miala 100% wolnego placone a tutaj za to marne chorobowe nie wyzyje.

Witam nowe kolezanki! Za wszystkie nowe I stare trzymam kciuki!

Anioleczek ja tez wcinam owoce I marchewke, ale ciagle jestem glodna... Juz poliki mi sie zaokraglily jak u chomika :)
najgorsze, ze do poludnia mam pelno sily, a po 14 musze sie kimnac I do wieczora chodze taka przymulona, ze szok...

Gieniek - tak jutro mam polowkowe i jak zawsze trochę sie stresuje . Napisze od razu co i jak:-) W środę idę ostatni dzień do pracy - hurraa i lecę wieczorem na 2,5 tyg do Polski nad morze do rodzinki mojej - huraa:-)
Niestety bede bez internetu chyba wuec bardzo będzie mi brakować nowinek z forum.
Bede trzymać w następna środę kciuki za Twoje badania prenetalne .

Hejka dziewczyny. Witaj Masia-no to trzymam kciuki, niech będzie to ten szczęśliwy raz.
Ubawiłam się kawałem. Postanowiłam że od punkcji non stop będę oglądać komedie i czytać kawały :-) ór

A ja tymczasem dalej się szprycuje, uderzenia gorąca lekko mnie dopadły, zato humorek dopisuję, ale pewnie to zasługa ładnej pogody. No dziewczyny ja juz się zastrzyków doczekać nie mogę. Tymczasem czekam na @ powinna byc dzisiaj, może przyjdzie jutro. Mam dzownic do kliniki jak tylko dostanę to mnie poinstrują, jak długo spray brać

Witam wszystkie miłe Panie :)

Lola216
- czekamy na wieści od Ciebie - daj znać jak tylko będziesz mogła :))

aniołeczek - ależ zazdroszczę Ci tego wyśmienitego samopoczucia :)

Zosia_K
- prawidłowe postanowienie Zosiu :). Ładna pogoda??? Matko,u mnie pogoda barowa :// i mam już jej serdecznie dość.

gienek
- jak się czujesz kobitko? Leżysz,odpoczywasz?

Nowym Forumkom życzę samych sukcesów :)

reklama
Kurcze dziewczyny jak mnie sie chce spac!!! Dawno na rano zmiany nie mialam teraz mam i masakra geba mi sie drze siedze na przerwie i zaraz usne. Nocki mnie tak nie mecza. Jeszcze jutro i sie wyspie. Ale gdzie ten obiecany w II trymestrze zastrzyk energii???? Czekam narazie energii brak.

Do góry