Tak pierwsze od 16tc ale bardzo słabiutko, a poza tym mam łożysko na przedniej ścianie więc tym bardziej. Ale tak od 3 dni a szczególnie dziś to już bajka mogę powiedzięć że czuje ruchu i szybko podnoszę bluzkę żeby patrzeć na brzuch jak mi synek wariuje po lewej stronie chciałam nagrać wysłać do męża ale za pozno sie zjarzyłam albo brałam nagrywałam i nic... odkładałam tel i za chwilę znowu walniecie i brzuch się z jednej strony podniósł Kochana już niedługo poczujesz kolejne ;*Piekne uczucie. Ja pierwsze ruchy z
moim synkiem poczylam w okolicach 23-24tc. Ty poczulas znacznie szybciej
reklama
asinka89
Fanka BB :)
ja mam codziennie 2x1 nie wiem moze od poziomy progrsteronu w krwi..mi tez kazali przez transferem nie brac a ja mam zapisane kazdego dnia tak samo 3x1, nie wiem od czego to zalezy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
no musisz pojsc do gina niech sprawdzi co i jak...No pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcji
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Przykro mi kochana Mam nadzieje, ze do srody cos ruszyNo i beta poniżej 0,5 w środę mam powtórzyć...
Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Ja już nadziei nie mam, chociaż dzisiaj 6 dpt, więc coś się może wydarzyć, ale nie nakrecam się już :/Przykro mi kochana Mam nadzieje, ze do srody cos ruszy [emoji110]
hope322
To moze nie wystarczyc ale napewno pomoze wlaczenie do diety. Jak masz juz takie objawy to moze siegnij po probiotyk. A jak nie pomoze to idz do lekarza.Hope322 - wystarczy zjeść jogurt i ten Hmm... świąd czy pieczenie minie? Bardzo bym chciała żeby było dobrze, to mój 1 transfer a tylko 1 został zamrożony... taaak dokładnie aplikator tego słowa mi zabrakło az sie z siebie zaśmiałem z tym podajnikiem..,
hope322
To ciesz sie, ze nie masz tego paskudztwa. Ja juz tak uporczywego swedzenia nie mam ale wole, zeby mi przepisala cos na "zaś" Kochana jak Ci mina mdlosci to lada chwila poczujesz ruchy i kopniaki. To dopiero piekne uczucieKurcze zobacz jak to jest, ja już luteine stosuje 1,5 miesiąca i nic mi nie jest. A tu Twój lekarz przepisał Ci ten żel i co się porobiło. Nie wiem jak psychicznie zniosę to, ze mina już objawy czy dolegliwosci, bo jak są to jestem spokojniejsza. U mnie mdłości pojawiły się bardzo szybko. Tylko tez u mnie jest tak, ze nie mam codziennie.
reklama
hope322
Dopiero 6dpt? Kochana jeszcze wszystko sie moze zdazyc! Nie trac nadziei!! Ilu dniowy zarodek?Ja już nadziei nie mam, chociaż dzisiaj 6 dpt, więc coś się może wydarzyć, ale nie nakrecam się już :/
Podziel się: