reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Piekne uczucie. Ja pierwsze ruchy z
moim synkiem poczylam w okolicach 23-24tc. Ty poczulas znacznie szybciej :) ❤️
Tak ;) pierwsze od 16tc ale bardzo słabiutko, a poza tym mam łożysko na przedniej ścianie więc tym bardziej. Ale tak od 3 dni a szczególnie dziś to już bajka mogę powiedzięć że czuje ruchu i szybko podnoszę bluzkę żeby patrzeć na brzuch jak mi synek wariuje po lewej stronie ;) chciałam nagrać wysłać do męża ale za pozno sie zjarzyłam ;) albo brałam nagrywałam i nic... odkładałam tel i za chwilę znowu walniecie i brzuch się z jednej strony podniósł ;) Kochana już niedługo poczujesz kolejne ;*

reklama
No pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcji
no musisz pojsc do gina niech sprawdzi co i jak...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hope322 - wystarczy zjeść jogurt i ten Hmm... świąd czy pieczenie minie? Bardzo bym chciała żeby było dobrze, to mój 1 transfer a tylko 1 został zamrożony... taaak dokładnie aplikator tego słowa mi zabrakło az sie z siebie zaśmiałem z tym podajnikiem..,
To moze nie wystarczyc ale napewno pomoze wlaczenie do diety. Jak masz juz takie objawy to moze siegnij po probiotyk. A jak nie pomoze to idz do lekarza.

Kurcze zobacz jak to jest, ja już luteine stosuje 1,5 miesiąca i nic mi nie jest. A tu Twój lekarz przepisał Ci ten żel i co się porobiło. Nie wiem jak psychicznie zniosę to, ze mina już objawy czy dolegliwosci, bo jak są to jestem spokojniejsza. U mnie mdłości pojawiły się bardzo szybko. Tylko tez u mnie jest tak, ze nie mam codziennie. :)
To ciesz sie, ze nie masz tego paskudztwa. Ja juz tak uporczywego swedzenia nie mam ale wole, zeby mi przepisala cos na "zaś" ;) Kochana jak Ci mina mdlosci to lada chwila poczujesz ruchy i kopniaki. To dopiero piekne uczucie ;)

reklama
Do góry