reklama
gosia321
Fanka BB :)
Oooo szybciutko sie zgraliscie supera my mamy dzis spotkanko z @pegueotka36 kawusia jupi... to sobie pogadamy hihi
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
No to juz nie jest dobrze. Jedz jutro do lekarza niech sprawdzi i da ci lekii pod rzebrami mnie tak dziwnie boli zawsze coś masakra
No pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcjiNo to juz nie jest dobrze. Jedz jutro do lekarza niech sprawdzi i da ci leki
gosia321
Mozna sie dopisaca co to za grupa na fejsie, jakas tajna czy mozna sie dopisac? Chyba sie powoli od Was uzalezniam! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znajdz grupe silaczki ze zdjeciem dzieciaczka i popros o dodanie to ciebie dodam do naszego grona
gosia321
Mam nadzieje ze obedzie sie bez szpitala i wystarczy tylko dostinex i clexan i duuuzo wody i bialkaNo pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcji
hope322
Trzymam kciuki za udany transferCześć [emoji16] Miałam punkcję w ostatni wtorek. Pierwsza w życiu, wiec wiem co czujesz. U mnie podobnie - azoospermia u męża. Jestem drugi dzien po transferze. Przeżyłam zatem i punkcję, i transfer [emoji16] Chociaż na początku nie sądziłam ze jest to do przejścia. Z moich doświadczeń powiem Ci, ze punkcja nie jest taka straszna jak ja malują. Bedzie dobrze!
hope322
Piekne uczucie. Ja pierwsze ruchy zDziewuszki i chłopaku ruchy zaczełam czuć tak naprawdę w 16 tyg już ale słabiutko bardzd 3 dni w sumie od 20 tygodnia czuje je mocniej i dokładnie i widzę jak mój brzuch nawet się podnosi i mały wariuje po jednej stronie. Az chciało mi się płakać.Chciałam nagrać ale za pozno się zjarzyłam Czyli takie ruchy faktycznie ruchy mocniejsze zaczęłam wyczuwać dopiero od 20 tygodnia. Musiałam się z wami podzielić, i wiem że kazda z was która stara się tak jak ja się starałam doczeka tego samego.
moim synkiem poczylam w okolicach 23-24tc. Ty poczulas znacznie szybciej
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oooo szybciutko sie zgraliscie super
Gosiu a na co czekac skoro tak blisko mieszkamy
Bylo super fotki wysle asia[emoji23][emoji16], super para i JuZ mam fajnych sasiadow [emoji2][emoji2]
Podziel się: