reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Brzuch nadal mnie boli jutro pojadę do ginekologa niech zrobi mi usg i zobaczy co się dzieje bo to nie możliwe abym ja taki wzdety brzuch miała czuje się jak bym miała rodzić taki mam duży ten brzuch

reklama
No to juz nie jest dobrze. Jedz jutro do lekarza niech sprawdzi i da ci leki
No pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcji

No pod zebrami mnie boli i nadal brzuch jak balon ***** zawsze coś a na 20:15 idziemy do kina nie wiem jak ja tam wysiedze ale juz jest zapłacone i bilety mamy może dam radę masakra jedna wielka mam nadzieje ze już nigdy w życiu nie będę musiała przechodzić punkcji
Mam nadzieje ze obedzie sie bez szpitala i wystarczy tylko dostinex i clexan i duuuzo wody i bialka

Cześć [emoji16] Miałam punkcję w ostatni wtorek. Pierwsza w życiu, wiec wiem co czujesz. U mnie podobnie - azoospermia u męża. Jestem drugi dzien po transferze. Przeżyłam zatem i punkcję, i transfer [emoji16] Chociaż na początku nie sądziłam ze jest to do przejścia. Z moich doświadczeń powiem Ci, ze punkcja nie jest taka straszna jak ja malują. Bedzie dobrze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za udany transfer ;)

Dziewuszki i chłopaku ;) ruchy zaczełam czuć tak naprawdę w 16 tyg już ale słabiutko bardzo_Od 3 dni w sumie od 20 tygodnia czuje je mocniej i dokładnie i widzę jak mój brzuch nawet się podnosi i mały wariuje po jednej stronie. Az chciało mi się płakać.Chciałam nagrać ale za pozno się zjarzyłam ;) Czyli takie ruchy faktycznie ruchy mocniejsze zaczęłam wyczuwać dopiero od 20 tygodnia. Musiałam się z wami podzielić, i wiem że kazda z was która stara się tak jak ja się starałam doczeka tego samego.
Piekne uczucie. Ja pierwsze ruchy z
moim synkiem poczylam w okolicach 23-24tc. Ty poczulas znacznie szybciej :) ❤️

reklama
Do góry