reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj Elcia z naszym wsparciem te podejcie napewno się uda, proponowałabym żebyś do tego czasu może pochodziła na joge, akupunkturę coś co przywróci spokój. Musisz podejść do tego tak że tym razem NA PEWNO się uda, trzymam kciuki mocno mocno.

Last time no cudowna wiadomość, niech teraz Twoje maleństwo cudnie się rozwija.

Madmax ale piekny wynik 14, juz niedługo jedno albo dwa zapłodnione będą z Tobą. Relaksuj się w weekend

Igiełka gratulacje dla koleżanki podwójne, jedne ciążowe a drugie że ma taką wspaniałą koleżankę

Onlyone trzeba tylko współczuc że jest taka ograniczona w tym swoim mysleniu. Nie przejmuj się. Najważniejsze, że niedługo będziesz mamą

Mila kciukasy zaciśnięte

Gienek leż i wypoczywaj a krwiakowi mówimy już dowidzenia. Wszystko będzie dobrze i zasługujesz na to by być super mamą

Anka ja ciągle zaciskam kciukasy.

Kate czekamy na pozytywny test

Marcikuk to zyczę żeby bicie serduszek przyniosło mega usmiech na Twojej Twarzy

Buziaczki dla całej reszty i miłego weekendu

A ja tymczasem 4 dzień wyciszania i chyba jakiś dziwny nastrój się wkradł, chodzę ospała i nie do życia. Ale przejdzie. Powiedzcie mi ile tak przecietnie takie wyciszanie trwa?

Memories - powodzenia bedzie dobrze
Miliaa - no widzisz jak pieknie . Ja to czulam w kosciach ze bedzie wyjatkowo dobrze. Powoszenia - rozumiem ze jutrontransferek:-) WOW - dzielna dziewczyna.

Last Time
- ojoj jak super ze zobaczylas malenstwa. Ale prosze wyjasnij - to byly 2 serduszka??? bo ja tak do konca nie zjazylam (tempa jestem ze hoho).
Ktora to pisala o pierogach!!!!! ale narobila mi apatytu :wściekła/y: teraz musze stac i lepic:angry:

Gieniek - kurcze mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Tak z mysla o tobie poczytalam troche o krwiakach w macicy i odklejacym sie lozysku i wyglada na to ze stsystyki sa bardooo pozytywne takze glowa do gory (a cala reszta dolozka) i stosuj sie do zalecen doktorow.

Marcik - widze ze zlosc na emka przeszla mam naszieje ze dzielnie ci pomaga w pracy!

Onlyone - wal ta glupia angielska babe i pospaceruj pod jej chata z pustm wozkiem a nie se ma:-)

Anioleczek jak tam Egazaminy i bete mialas chyba robic dzi rano co???

Madmax - piekny wynik teraz zaciskamy kciuki aby jak najwiecej sie zaplodnilo. Koniecznie daj znac jutro jaki wynik trzymam &&&&&

A ja tymczasem 4 dzień wyciszania i chyba jakiś dziwny nastrój się wkradł pisze:
Zosiu Moje wyciszanie bylo dluzsze bo jak juz pisala mialam cyste ktoya trzeba bylo w miedzy czasie usunac ale z regulu trwa to okolo 2 -3 tygodnie. a potem okolo 10 -14 dni stymulacji i z gorki.... do upragnionej dzidzi:-)

Moze to ta angielska pogoda wplywa na twoje zle samopoczucie i ospanie bo ja bez wyciszania czuje sie tak samo:baffled:

ja mam aktywne życie biegam 3razy w tyg. chodze na siłkę 3razy w tyg. mam super prace bez stresu!akupuktura to była przed pic-up!!! i przed i po trasferze wizyta z psychologiem mnie trzyma. mam kochanego meza który mnie bardzo wspiera! tylko nikt o tym nie wie i fajnie jest to że was znalazłam bo bym pękła w środku chyba:no::no::no::no::(

miliaa jutro wielki dzień nie masz sie czym stresować sam transfer to luzik.Nie mieliśmy nacinanych otoczek bo nie było takiej potrzeby dr L powiedział ze są bardzo cieniutkie.Podczas pokazywania na moniyorze pani embriolog pokazuje kazdą komórkę i mówi jak jest podzielona .My mieliśmy cztery zarodki 8komórkowe a dwa 7 komórkowe i jeden badziej leniwy .Po zakńczeniu ogladania pyta sie ile zarodków podajemy,więc musicie podjąć deyzję.A i jeszcze jedno weź sobie skarpetki albo stopki bo znaczniej wygodniej jest w ochraniaczach i skarpetkach.:happy:

Elala masz racje zrzucę to na pogodę :-D ładnie to ujęłaś że z każdym dniem robimy się silniejsze. Jak to się mówi 'co nas nie zabije to nas wzmocni'

dobry wieczór!!!
Przepraszam ws ze tak poźno, ale wróciłam do domu koło 17 i padłam- byłam tak zmęczona, że musiałam sie położyć i spałam do tej pory. Nadrobiłam zaległości w czytaniu i już piszę. więc egoistycznie zacznę od siebie- egzamin zdałam- na 3,5 ale jakoś na tej ocenie to mi nie zależy. teraz liczy się mój dzidziuś a nie jakieś tam oceny:)
Betę zrobiłam dziś 29 dpt 11 968 więc do wizyty jeszcze troszkę brakuje, ale to się nawet dobrze składa... grunt, że rośnie i jest dzidziuś ze mną:)

mi mi ja podchodziłam w łodzi w gravicie a nie w Katowicach:) Mojego dr jednak mogę polecić z czystym sumieniem- złoty człowiek:)

marcikuk i last time- wspaniale że słyszałyście swoje serduszka i widziałyście dzieciaczki- każda na innym etapie, ale to zawsze jest wielkie przeżycie na pewno! pochwalcie się zdjęciami jak macie...

madmax- trzymam kciuki za powodzenie:)

Anka, elcia- witam nowe koleżanki

miliaa z tą kupą to padłam- rozbawiłaś mnie do łez:) co ci też przyszło do głowy?? Bardzo mocno &&& jutro i czekam na wiadomości od ciebie

gieniek leżysz? dbasz o siebie? kiedy masz kolejne usg? Bardzo wieżę w to, że uda ci się pokonać tego krwiaka i stanowczo ZABRANIAM ci gadać takie bzdury jak o tym ze nie powinnas być mamą!!! Jak któraś koleżanka ci juz napisała- mamą już jesteś i nią zostaniesz już na zawsze dla swoich maluszków! przytulam cieplutko

jutro będę robiła knedle z truskawkami, a dzis kupiłam wyśmienite czereśnie... mniam:)

życzę wszystkim miłej nocki... się rozpisałam:)

reklama
Elala dziękuję za pokrzepienie, niestety te informacje, które ja czytałam o odwarstwianiu się kosmówki często kończyły się też źle. Każdy kolejny dzień jest dla mnie ważny,więc codziennie jak się budzę rano to się cieszę,że kolejny dzień do przodu:tak:
Zosiu kochana jesteś! dzięki za to,co napisałaś:-) z tego co pamiętam to przy długim protokole wyciszanie trwa dość długo,bo zaczyna się w trakcie brania pigułek anty i potem bierze się jeszcze w trakcie stymulacji.
Elcia83 będzie dobrze,nie wolno się poddawać! Jak poczytasz nasze historie to zobaczysz,że prędzej czy później nam wszystkim się udaje:tak:
Miliaa jak się czujesz, jak Twój brzuszek? Przytulam Cię przed jutrzejszym transferem, będę myśleć intensywnie o Tobie:happy:

Do góry