Kochane niestety transfer się nie odbył, jajniki po 7cm, woda w brzuchu...nie ma co ryzykować, bo hiperka na 99% by wystąpiła...i wtedy mogłaby być jazda. Powiedzieli, ze jak bede miała w nastepnym miesiącu owulację to na cyklu naturalnym podejdziemy a teraz mam się ostro podleczyc i odpocząć. Może tak ma być...bardzo mi przykro, ale gdzieś widocznie ktoś miał taki plan na mnie... Wracam wlasnie do domu, odezwę się pozniej, buźka i dzieki za kciuki !:*
reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
miliaa kochana szkoda,że nie było transferu i na pewno Ci przykro, ale tak jak piszesz widocznie musi tak być-odpoczniesz, podleczysz się żeby przygotować gniazdko dla maluszka albo maluchów i w nast.cyklu wrócisz po nie-jesteśmy z Tobą
Aniloeczek gratuluje zdanego egzaminu!
miliaa nie martw sie, wazne, zeby dobrze cie przygotowac.... Troszke dluzej poczekasz, ale najwazniejsze, zeby wszystko bylo ok! Trzymam &&&
lola ja tez sie wkurzam, bo w nocy wstaje 4 razy na siku, spac mi se chce o 17, to sie kimne pol godzinki, a wtedy do 24 klapa, no I budze sie o 7 I nie moge spac....
miliaa nie martw sie, wazne, zeby dobrze cie przygotowac.... Troszke dluzej poczekasz, ale najwazniejsze, zeby wszystko bylo ok! Trzymam &&&
lola ja tez sie wkurzam, bo w nocy wstaje 4 razy na siku, spac mi se chce o 17, to sie kimne pol godzinki, a wtedy do 24 klapa, no I budze sie o 7 I nie moge spac....
Miliaa - wiem jak to jest mnie tez bylo strasznie przykro ze musialam czekac ale co zrobic jak mus to mus. Miesiac szybko zleci. A ten miesiac wykorzystaj na male szalenstwa. Pozniej juz bedziesz musiala na siebie uwazac.widac tak musi byc i nic tego nie zmieni. Lepiej poczekac niz ryzykowac hiperke. Tule mocno
kate1974
Początkująca w BB
miliaa-szybko ten miesiąc zleci lepiej poczekać niż ryzykować.Oni wiedzą co robią.A pokazywali wam komórki czy nawet nie weszliście do gabinetu transferowego??
roxii- czuję sie dobrze troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale spoko tak jak na @ najgorsze to jest to ze w nocy musze wstawać siku bo nie mogę wytrzymać wcześniej tak nie miałam.Prowadzę oszczedzający tryb życia teraz :-)
roxii- czuję sie dobrze troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale spoko tak jak na @ najgorsze to jest to ze w nocy musze wstawać siku bo nie mogę wytrzymać wcześniej tak nie miałam.Prowadzę oszczedzający tryb życia teraz :-)
kaska31
witam was kochane zajrzalam na chwile poczytalam troszke co sie tutaj dzieje a widze ze dzieje sie duzo. ja leze bo niemam sily chodzic mam zmartwienie polozna poiwedzla ze mam bardzo duzo wod plodowych a ze tak to wszystko ok wiec nieiwem czy mam sie martwic czy nie.
kaska a powiedzieli Ci ile jest wod? Jesli w gornej granicy, to nie ma powodu do obaw, ale powinnas pozostac pod kontrola lekarza - czestsza.
"nie ma leków na wielowodzie. Konieczna jest ścisła kontrola lekarska. Ginekolog musi mieć baczenie na stan zdrowie ciężarnej. Potrzebne są częste pomiary wysokości dna macicy i obwodu brzucha. Niezbędne jest częste wykonywanie USG w celu sprawdzenia ilości wód płodowych. Od przyszłej mamy wymaga się odpoczynku".
Nie masz problemu z cukrzyca lub z nerkami?
"nie ma leków na wielowodzie. Konieczna jest ścisła kontrola lekarska. Ginekolog musi mieć baczenie na stan zdrowie ciężarnej. Potrzebne są częste pomiary wysokości dna macicy i obwodu brzucha. Niezbędne jest częste wykonywanie USG w celu sprawdzenia ilości wód płodowych. Od przyszłej mamy wymaga się odpoczynku".
kaska31
niemam cukrzycy a z nerkami ok 28 mam skan wiec sie dopytam wiecej na ostatnim skanie powiedzilei ze mam duzo wod plodowych a w srode polozna powiedzial ze jest wszystko wporzaku.ale ja jednak zaczynam sie tym martwic.kaska a powiedzieli Ci ile jest wod? Jesli w gornej granicy, to nie ma powodu do obaw, ale powinnas pozostac pod kontrola lekarza - czestsza.
reklama
Kaska czytalam, ze to bardzo rzadko sie zdarza, podobno tylko u 2% kobiet, ale chyba nie jest zle, nie martw sie, skoro lekarz, czy polozna mowia, ze w porzadku. Jeszcze pare dni I nastepny skan bedzie, wiec na razie odpoczywaj I sie nie stresuj niepotrzebnie. Daj koniecznie znac po wizycie! Trzymam kciuki!
Podziel się: