AguśPl leżę ,leżę...i drapię się po brzuchu,bo mnie swędzi;-) już jakoś trochę ochłonęłam po wczorajszej wiadomości, napisałam maila do mojego lekarza, do którego chodzę prywatnie,żeby podpytać,co powinnam robić i czy krwiak się zmniejszył,czy powiększył,ale jak na razie odpowiedzi brak...
Mi mi nie ma problemu, gdybyś miała jeszcze jakieś pytania,to służę pomocą! Standardowo przy staraniach o dziecko mi też nikt nie zlecił tych badań. O zespole złego wchłaniania wiem,bo chorowała od maleńkości.
Marcikuk bardzo się cieszę,że badania i USG wyszły super,czekałam właśnie na wiadomości od Ciebie:-) czy już masz jakąś sugestię odnośnie płci? Pokaż nam zdjęcia-Twoje maluchy już są na pewno duże
Miliaa nieźle mnie rozśmieszyłaś z tą "kupą". Proszę Cię ja nie mogę się tak śmiać!!!
Jutro twój wielki dzień mam nadzieję,że wrócisz do domu z pisklętami w brzuszku-albo pisklaczkiem,bo jeszcze nie wiem,jaką podjęłaś decyzję?;-) O której masz wizytę? P.S
rzyznaj się gdzie kupiłaś maliny-chodzą za mną od dłuższego czasu
Last time nieźle nas przetrzymałaś w niepewności,ale wybaczamy Ci-cieszę się,że masz śliczną dzidzię! Miłego lepienia pierogów-a jakie pierogi robisz?
Onlyone ta babka u której pracujesz z siostrą to jakaś wariatka, można się pośmiać z tego co gada
nie ma sensu się przejmować takimi ludźmi!
Aniołeczek heyka, jak Ci poszło na egzaminie i kiedy będziesz miała wyniki betki?