reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anka - spokojn ie negatywny test nie oznacza nic zlego czaseem nie wychodza. Picie wody zapobiega hiperce ale ty jej nie mialas wiec spokojnie. Odpoczywaj i nie denerwuj sie.

Ja juz po USG wszytsko w porzadku. Wyniki z genetycznych tez ok. Slyszalam serduszka niesamowite uczucie, Dobra znikam do pracy.

last time - gdzie sie podziewasz????!!!!!

reklama
Hej babole ;)))

Wczoraj bardzo późno wróciłam do domu,więc wiadomość zostawiłam na dzisiaj - tak więc mam nadzieję,że jestem usprawiedliwiona? ;)

No więc na usg był widoczny jeden pęcherzyk ciążowy za to ze zdrowym płodem :))) - bąbelek mierzy 5,5mm i ma się bardzo dobrze :)) Na monitorze widzieliśmy również małą kreseczkę która pulsowała i pulsowała.....

Przepraszam,że dzisiaj nie odniosę się do każdej z Was ale dzionek mam nieco zaganiany a teraz zmykam lepić pierogi :)))))

Przesyłam worek pozytywnych fluidków ****************************************** dla każdej z Was :)))) - oczywiście zajrzę tu jeszcze :)

last time gratuluje! Cudowna wiadomosc!
igielka sliczna betka u kolezanki!
Anka ja tez nie pisalam jakie zarodki mi podali, wiem tylko, ze dwudniowe, a o reszte nawet nie zapytalam, bo poprostu nie wiedzialam o co.... Wstyd mi bylo jak zaczelam czytac jak dziewczyny pisza jak sie dziela itp...
Trzymam kciuki!!!

marcikuk to jest to! Uslyszec bicia serduszek! Ja juz sie nie moge doczekac!

Wiecie co? Moja siostra wrocila dzis tak wkurzona z pracy, bo nasza lady boss postawila mi diagnoze (dlaczego nie chodze do pracy) - ze mam chyba ciaze urojona ......
co za debile z tych angoli! Moja siorka chciala jej Powiedziec, ze chodze na spacery z moim M z pustym wozkiem, ale sie ugryzla w jezyk....
No, ale czego sie spodziewac po 65-letniej kobiecie, ktora sie pyta jak I gdzie wkladam pare do zelazka :)))))))))
chyba zaloze sobie zeszyt z anegdotkami zamiast dzienniczka ciazy :)))

anka...no przestan, ja pije duzo wody, bo mam podejrzenie hiperki, wszystko okaze sie jutro...aby nie dopuscic do hiper lekarze dali mi leki, przeszlam na diete watrobowa i pije wlasnie tak duzo, wiec spokojnie...tobie nic takiego nie grozi.
na testach sie nie znam, bo procz jednego razu zawsze wychodzily mi I kreski...ale albo musisz jeszcze poczekac, albo idz na betke, zeby sie nie stresowac:tak:

marcikuk...ciesze sie, ze u WAS wszystko ok...masz jakies zdjecia maluszkow? jak tak to wrzuc, nacieszymy oczy!

last time...a ty kochana nie mialas przypadkiem podanych dwoch zarodkow? mimo wszystko ciesze sie, ze rowniez u ciebie jest ok, serducho bije to tylko sie cieszyc! jak ulepisz te pierogi to poprosze kochana przeslac kurierem na moja adres:-D

madmax...jak sie czujesz?daj znac jak poszlo!&&&

ja dzis kupilam sobie maliny!! byly pyszne!! nie wiem czy moglam je zjesc, ale normalnie mnie opętały!:dry:
powiedzcie mi jeszcze jak tu po podaniu zarodkow robic kupe? bo przeciez wtedy czlowiek sie napreza nieco:rofl2: to zarodka nie wypchnie?

miliaa nie masz sie co martwic, ja tez sie balam, ale nie ma mozliwosci, zeby "wykupkac, wysikac, wykichac, czy wykaszlec". Jak bedziesz miala problem z wyproznieniem, to napij sie soku ze sliwek, albo najlepiej jogurciki...

Marcikuk, no to super. Dobrze,ze wszystko ok. Wyobrazam sobie,ze to bicie serduszek musi byc niesamowitym uczuciem, szczegolnie dla tych kobiet, ktore dlugo na ten moment czekaja.

last time , Ok , jestes usprawiedliwiona pod warunkiem,ze podrzucisz kilka pierogow ;-) A tak na serio , to gratuluje i ogromnie sie ciesze,ze wszystko dobrze,z TWoimi babelkami, bo rozumiem,ze kreseczka pulsujaca to mala dziewczynka ;-)

miliaa, &&& na jutrzejszy tranferek :-) a moja @ nadal gdzies w buszu zablakana ;-)

igielka , jakos w powietrzu czuc kolejna ciaze bliznicza :tak:

onlyone, no to lady boss jak to mowia mlodzi: pojechala po bandzie. No cozzzz....

reklama
Do góry