reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam ponownie pisze do Was z pytaniem- jestem po transferze 3 dzien i co prawda mam l4 ale jak pochodzę troche po mieszkaniu to czuje ból z prawej strony w okolicach jajnika. Czy to coś niepokojącego? Czy trzeba bardzo mocno na siebie uważać? Jak zwiększyć szanse zaimplementowania sie zarodka? Betę mam dopiero 21.11 i to strasznie dużo czasu....

reklama
Witam ponownie pisze do Was z pytaniem- jestem po transferze 3 dzien i co prawda mam l4 ale jak pochodzę troche po mieszkaniu to czuje ból z prawej strony w okolicach jajnika. Czy to coś niepokojącego? Czy trzeba bardzo mocno na siebie uważać? Jak zwiększyć szanse zaimplementowania sie zarodka? Betę mam dopiero 21.11 i to strasznie dużo czasu....

Po punkcji jajniki mogą pobolewac jeszcze jakiś czas. Po transferze normalnie funkcjonowałam. Nie można się przemęczać, dźwigać i stresować i korzystać ze sportu. Po kilku dniach wróciłam do pracy.

ja mialam cykle bardzo nieregularne, miesiaczka co 6 miesiecy wystepowala. Teraz po zmianie diety na bezglutenowa i dodaniu troche cwiczen mam cykle w miare regularne bo kolo 55 dni ale to od 4 miesiecy, wczesniej cykle mialam wywolywane tylko hormonami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przy tym tak niestety jest..Moja też przy PCOS tak miała średnio 50-60 dni okres..Ile to sikaczy zmarnowanych myśląc że to może być coś...Niestety to jest taka przypadłość[emoji20] a powiedz jak twoje jajniki po punkcji bo u Aski narazie czyściutkie aż się lekarka zdziwiła że nie porobiły się cystki jak wcześniej...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przy tym tak niestety jest..Moja też przy PCOS tak miała średnio 50-60 dni okres..Ile to sikaczy zmarnowanych myśląc że to może być coś...Niestety to jest taka przypadłość[emoji20] a powiedz jak twoje jajniki po punkcji bo u Aski narazie czyściutkie aż się lekarka zdziwiła że nie porobiły się cystki jak wcześniej...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

bez zmian! ale moja punkcja byla dwa lata temu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry