reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana, ja miałam teraz blastke 2BB i wiesz co wierzę w nią całym sercem. Embriolog mi powiedział że czasami te lepsze gorzej się rozmrazaja a te gorszej klasy dopiero nadrabiam po rozmrozeniu . Mi powiedziano że moja mała kruszynka zaczęła ładnie pracować po rozmrozeniu. Więc nic innego mi nie popozosraje jak wierzyć... chwilami wątpię ale później zdaje sobie sprawe ze muszę wierzyć bo inaczej nie dam jej szans. Więc uwierz i w swoje kropki. To jakiej klasy są chyba nie ma aż takiego znaczenia.
Też mi się wydaje, że to czystko hipoteczne gadanie. Inaczej to wygląda na szkielkach i probówkach a inaczej w ciele matki..Czasem te niby super wychuchane nie dają rezultatu a te co były podane, że może a nie musi sprawiają wielkie zaskoczenie... Najważniejsze to próbować i myśleć że wszystkie mogą dać bobasa bez względu na jakość..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje i milych snow, ja zaraz ruszam na samolot i jutro transfer :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A te twoje myśli nie są trochę spowodowane jutrzejszym transferem? Może dziś sobie odpuść takie gdybanie i postaraj się rozluźnić posłuchaj muzyki jaka lubisz, wyjdź na kawę z szarlotka albo poczytaj dobrą książkę[emoji6]
Ja dziś od rana mialczy trochę mojej żeby nie miała czasu myśleć o jutrzejszym bo napewno już by paznokci nie miała[emoji3] [emoji3] [emoji12]

A te twoje myśli nie są trochę spowodowane jutrzejszym transferem? Może dziś sobie odpuść takie gdybanie i postaraj się rozluźnić posłuchaj muzyki jaka lubisz, wyjdź na kawę z szarlotka albo poczytaj dobrą książkę[emoji6]
Ja dziś od rana mialczy trochę mojej żeby nie miała czasu myśleć o jutrzejszym bo napewno już by paznokci nie miała[emoji3] [emoji3] [emoji12]

jak najbardziej przez transfer, wiecej mysli sie koluje w glowie. Ale ruszam juz za chwile to przestane tyle myslec :)

bez zmian! ale moja punkcja byla dwa lata temu!

Aha, no u nas narazie puki co nic się nie pojawiło a straszył nas ordynator że zaraz po znów zaczną się narośla.. Aśka mówi, że jak się tak martwisz o swoje mrozaczki to ona Ci troszkę swoich odstąpi...Jest jak kokosza ma ich dużo[emoji7] [emoji6] [emoji13]

jak najbardziej przez transfer, wiecej mysli sie koluje w glowie. Ale ruszam juz za chwile to przestane tyle myslec :)

No na wysokości 1km nad ziemią człowiek może stracić głowę[emoji3] hihi..Udanego lotu i 3mamy kciuki Kochana[emoji57] [emoji5]

No pyszne są, wczoraj wrzuciłem 1 fotkę z myślą o tobie Kochana[emoji6] mam nadzieję, że dziś już lepiej..A jak w pracy?

a dziękuję, nawet dobrze było - juz po pracy i w domciu czeka rosołek :D więc wszystkim którzy jeszcze przed obiadem życzę smacznego :D doczytam was za chwilę :D

A co robilyscie moje drogie na niedzielny obiad? Kluski i roladę czy może jakieś inne pyszności [emoji57]

reklama
a dziękuję, nawet dobrze było - juz po pracy i w domciu czeka rosołek :D więc wszystkim którzy jeszcze przed obiadem życzę smacznego :D doczytam was za chwilę :D
Część, tęskniłem wiesz... Hihi[emoji3]
Nawet udało mi się dziś oszczędnie pisać ale nie będę kłamać, że to na twoją prośbę tylko mieliśmy odwiedzinki[emoji4] hihi.. to jak najbardziej smacznego rosolku i by kurcze też pysznie smakowało[emoji6] [emoji490]

Do góry